Rice balls
ライス ボールズ
茶巾おにぎり

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- Time : 40minute
- Calorie : about 254kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- eggs 4
エッグス フォー - milk 3Tbsps
ミルク スリー テーブルスプーンズ - salt a dash of
ソルト ア ダッシュ オブ - oil 1tsp
オイル ワン ティースプーン - honewort 8
ホーンワート エイト - peeled shrimp 4
ピールド シュリンプ フォー - okra 1
オクラ ワン - salmon fillet 1/2
サーモン フィレ ワン ハーフ - crispy ume (plum) 6
クリスピー ウメ (プラム) シックス - rice 2 bowls of rice
ライス トゥー ボウルズ オブ ライス - grilled soft laver, salt to taste
グリルド ソフト レイバー、ソルト トゥー テイスト - white sesame 2tsps
ホワイト セサミ トゥー ティースプーンズ - salmon roe 2Tbsps
サーモン ロウ トゥー テーブルスプーンズ
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Beat eggs and milk together with salt, strain with a sieve. Heat oil in skillet, make 8 pieces of egg crepes. Cut honewort root and boil it.
ビート エッグス アンド ミルク トゥゲザー ウィズ ソルト、ストレイン ウィズ ア シーブ。ヒート オイル イン スキレット、メイク エイト ピーシズ オブ エッグ クレープス。カット ホーンワート ルート アンド ボイル イット。
Boil peeled shrimp (devein before boiling), boil okra with salt water and cut it into small pieces.
ボイル ピールド シュリンプ (ディベイン ビフォア ボイリング)、ボイル オクラ ウィズ ソルト ウォーター アンド カット イット イントゥー スモール ピーシズ。
Grill the salmon ,take out bones and skin, then mince it. Cut ume into big pieces.
グリル ザ サーモン、テイク アウト ボーンズ アンド スキン、ゼン ミンス イット。カット ウメ イントゥー ビッグ ピーシズ。
Mix rice ,mince salmon and cut nori. Put salt on your hands ,make 4 rice balls
ミックス ライス、ミンス サーモン アンド カット ノリ。プット ソルト オン ユア ハンズ、メイク フォー ライス ボールズ。
※Make rice balls as small as you can.
メイク ライス ボールズ アズ スモール アズ ユー キャン。

Mix the rest of rice with ume and white sesami .Put salt on your hands ,make another 4 rice balls
ミックス ザ レスト オブ ライス ウィズ ウメ アンド ホワイト セサミ。プット ソルト オン ユア ハンズ、メイク アナザー フォー ライス ボールズ。
Top rice balls with egg crepes, tie together with boiled honewort.
トップ ライス ボールズ ウィズ エッグ クレープス、タイ トゥゲザー ウィズ ボイルド ホーンワート。

Make the top of egg crepes like flowers.
メイク ザ トップ オブ エッグ クレープス ライク フラワーズ。

Decorate salmon rice balls with salmon roe and decorate ume rice balls with shrimp.
デコレイト サーモン ライス ボールズ ウィズ サーモン ロウ アンド デコレイト ウメ ライス ボールズ ウィズ シュリンプ。
