Easy microwave recipe ! Nikujyaga (Japanese style meat & potatoes)
イージー マイクロウェイブ レシピ! ニクジャガ (ジャパニーズ スタイル ミート アンド ポテトズ)
電子レンジで簡単!肉じゃが

-
- Time : 50minute
- Calorie : about 230kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- potatos 3
ポテトズ スリー - carrot 2/3
キャロット トゥー サーズ - sliced shank (leg) meat 200g
スライスト シャンク (レッグ) ミート トゥー ハンドレッド グラムス - Konnyaku noodles 100g
コンニャク ヌードルズ ワン ハンドレッド グラムス - string beans 12
ストリング ビーンズ トゥエルブ - A(3Tbsps soy sauce, 2Tbsps mirin, 1Tbsp sugar, 2 cups water)
エイ(スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン シュガー、トゥー カップス ウォーター)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Pare potatoes and garlic ,then cut them into small pieces. Cut beef shank to desired size.
ペア ポテトズ アンド ガーリック、ゼン カット ゼム イントゥー スモール ピーシズ。カット ビーフ シャンク トゥー デザイアード サイズ。
Strain konnyaku noodles with sieve, then cut into small pieces, clean the string beans, cut them in half at a slant.
ストレイン コンニャク ヌードルズ ウィズ シーブ、ゼン カット イントゥー スモール ピーシズ、クリーン ザ ストリング ビーンズ、カット ゼム イン ハーフ アット ア スラント。
Put ingredients (1),(2) in a heat resistant bowl. Put potatoes on the bottom, then beef, konnyaku noodles, and finally put string beans on the top.
プット イングリーディエンツ (ワン)、(トゥー) イン ア ヒート レジスタント ボウル。プット ポテトズ オン ザ ボトム、ゼン ビーフ、コンニャク ヌードルズ 、アンド ファイナリー プット ストリング ビーンズ オン ザ トップ。

Put mixed sauce (A) in the bowl (3), loosely wrap with plastic wrap, cook in microwave(500w 20mins,600w 17mins)
プット ミックスト ソース (エイ) イン ザ ボウル (スリー)、ルースリー ラップ ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ トゥエンティー ミニッツ、シックス ハンドレッド ワッツ セブンティーン ミニッツ)。

Stir occasionally while heating.
スティア オケージョナリー ワイル ヒーティング。

Cover bowl with plastic wrap again and cook in microwave (500w 17mins,600w 14mins)
カバー ボウル ウィズ プラスチック ラップ アゲイン アンド クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ セブンティーン ミニッツ、シックス ハンドレッド ワッツ フォーティーン ミニッツ)。
