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Tomato sauce spaghetti topped with Eggplant
トマト ソース スパゲッティ トップト ウィズ エッグプラント
ナスのトマトスパゲッティ

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    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 570kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

eggplants   4
エッグプランツ   フォー
bacon   4 pieces
ベーコン   フォー ピーシズ
olive oil   5Tbsps
オリーブ オイル   ファイブ テーブルスプーンズ
minced garlic   1 piece
ミンスト ガーリック   ワン ピース
minced onion   1/2
ミンスト オニオン   ワン ハーフ
whole peeled tomatoes   2 cans
ホウル ピールド トマトズ   トゥー キャンズ
bay leaf   1piece
ベイ リーフ   ワン ピース
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
spaghetti   320g
スパゲッティ   スリー ハンドレッド トゥエンティー グラムス
salt   add to taste
ソルト   アッド トゥー テイスト

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Heat 2tsps of olive oil in a pan , fry garlic until there's an aroma, then put in onions. Add boiled tomatoes in the pan when onions turn white, add bay leaf. Boil while cleaning the scum.

ヒート トゥー ティースプーンズ オブ オリーブ オイル イン ア パン、フライ ガーリック アンティル ゼアーズ アン アロマ、ゼン プット イン オニオンズ。アッド ボイルド トマトズ イン ザ パン ウェン オニオンズ ターン ホワイト、アッド ベイ リーフ。ボイル ホワイル クリーニング ザ スカム。

2.

Occasionally mix with wooden spoon, wait until sauce is reduced to half, add salt and pepper.

オケージョナリー ミックス ウィズ ウッデン スプーン、ウェイト アンティル ソース イズ リデュースト トゥー ハーフ、アッド ソルト アンド ペッパー。

3.

Cut eggplants, add a bit of salt. Cut ham into 3cm slices.

カット エッグプランツ、アッド ア ビット オブ ソルト。カット ハム イントゥー スリー センチミーター スライシズ。

4.

Fry(3) with a skillet ,add sauce (1),mix well.

フライ (スリー) ウィズ ア スキレット、アッド ソース (ワン)、ミックス ウェル。

5.

Boil spaghetti in salt water. Strain water. Put spaghetti on a plate and put sauce(4) on the top.

ボイル スパゲティ イン ソルト ウォーター。ストレイン ウォーター。プット スパゲティ オン ア プレイト アンド プット ソース (フォー) オン ザ トップ。