Tomato sauce spaghetti topped with Eggplant
トマト ソース スパゲッティ トップト ウィズ エッグプラント
ナスのトマトスパゲッティ

-
- Time : 40minute
- Calorie : about 570kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- eggplants 4
エッグプランツ フォー - bacon 4 pieces
ベーコン フォー ピーシズ - olive oil 5Tbsps
オリーブ オイル ファイブ テーブルスプーンズ - minced garlic 1 piece
ミンスト ガーリック ワン ピース - minced onion 1/2
ミンスト オニオン ワン ハーフ - whole peeled tomatoes 2 cans
ホウル ピールド トマトズ トゥー キャンズ - bay leaf 1piece
ベイ リーフ ワン ピース - salt & pepper a little
ソルト アンド ペッパー ア リトル - spaghetti 320g
スパゲッティ スリー ハンドレッド トゥエンティー グラムス - salt add to taste
ソルト アッド トゥー テイスト
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Heat 2tsps of olive oil in a pan , fry garlic until there's an aroma, then put in onions. Add boiled tomatoes in the pan when onions turn white, add bay leaf. Boil while cleaning the scum.
ヒート トゥー ティースプーンズ オブ オリーブ オイル イン ア パン、フライ ガーリック アンティル ゼアーズ アン アロマ、ゼン プット イン オニオンズ。アッド ボイルド トマトズ イン ザ パン ウェン オニオンズ ターン ホワイト、アッド ベイ リーフ。ボイル ホワイル クリーニング ザ スカム。

Occasionally mix with wooden spoon, wait until sauce is reduced to half, add salt and pepper.
オケージョナリー ミックス ウィズ ウッデン スプーン、ウェイト アンティル ソース イズ リデュースト トゥー ハーフ、アッド ソルト アンド ペッパー。

Cut eggplants, add a bit of salt. Cut ham into 3cm slices.
カット エッグプランツ、アッド ア ビット オブ ソルト。カット ハム イントゥー スリー センチミーター スライシズ。
Fry(3) with a skillet ,add sauce (1),mix well.
フライ (スリー) ウィズ ア スキレット、アッド ソース (ワン)、ミックス ウェル。
Boil spaghetti in salt water. Strain water. Put spaghetti on a plate and put sauce(4) on the top.
ボイル スパゲティ イン ソルト ウォーター。ストレイン ウォーター。プット スパゲティ オン ア プレイト アンド プット ソース (フォー) オン ザ トップ。