For picnic! Hand made Nan
フォー ピクニック! ハンド メイド ナン
アウトドアで食べる!手作りナン

-
- Time : 45minute
- Calorie : about 310kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- salad oil a little
サラダ オイル ア リトル - A (1 1/2 cups High-Gluten flour, 1 cup soft flour, 2tsps baking powder, 1/2Tbsp sugar, 1/2tsp salt)
エイ (ワン アンド ア ハーフ カップス ハイ グルテン フラワー、ワン カップ ソフト フラワー、トゥー ティースプーンズ ベイキング パウダー、ワン ハーフ テーブルスプーン シュガー、ワン ハーフ ティースプーン ソルト) - B (1 beaten egg, 100〜120ml milk, 1Tbsp oil)
ビー (ワン ビートン エッグ、ワン ハンドレッド トゥー ワン ハンドレッド トゥエンティー ミリリットルズ ミルク、ワン テーブルスプーン オイル)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Put (A) and (B) in a bowl, mix by hand. Knead 5mins till smooth, wrap in plastic wrap, leave it wrapped for at least 30mins.
プット (エイ) アンド (ビー) イン ア ボウル、ミックス バイ ハンド。ニード ファイブ ミニッツ ティル スムース、ラップ イン プラスチック ラップ、リーブ イット ラップト フォー アット リースト サーティー ミニッツ。
※It's better to make dough the day before, wrap it well with plastic wrap.
イッツ ベター トゥー メイク ドウ ザ デイ ビフォア、ラップ イット ウェル ウィズ プラスチック ラップ。

Divide (1) into 8pieces, make them 5mm thin.
ディバイド (ワン) イントゥー エイト ピーシズ、メイク ゼム ファイブ ミリメーターズ ティン。
※Using hands, not a rolling pin is outdoor style.
ユージング ハンズ ノット ア ローリング ピン イズ アウトドアスタイル。

Heat a little oil in skillet, bake both sides of (2) while covering the skillet.
ヒート ア リトル オイル イン スキレット、ベイク ボウス サイズ オブ (トゥー) ワイル カバリング ザ スキレット。