ナスラックKitchen

Salmon and mushroom paella
サーモン アンド マッシュルーム パエリア
サケとマッシュルームのパエリア

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    Time : 45minute
    →
    Calorie : about 650kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

rice   3cups
ライス   スリー カップス
butter   3Tbsps
バター   スリー テーブルスプーンズ
onion   1/2
オニオン   ワン ハーフ
salmon   4pieces
サーモン   フォー ピーシズ
mushrooms   8
マッシュルームズ   エイト
red pepper, green pepper, yellow pepper   1/2 each
レッド ペッパー、 グリーン ペッパー、 イエロー ペッパー   ワン ハーフ イーチ
A(3cups consomme soup,1/2 cup of white wine, a little salt & pepper)   
エイ(スリー カップス コンソメ スープ、 ワン ハーフ カップ オブ ホワイト ワイン、ア リトル ソルト アンド ペッパー)   

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Wash rice and dry with sieve. Mince onions, cut peppers into small pieces. Cut mushrooms into 4 pieces, cut salmon fillets into 4 pieces.

ウォッシュ ライス アンド ドライ ウィズ シーブ。 ミンス オニオンズ、 カット ペッパーズ イントゥー スモール ピーシズ。 カット マッシュルームス イントゥー フォー ピーシズ、 カット サーモン フィレズ イントゥー フォー ピーシズ。

2.

Heat butter in skillet, fry onions until white, add rice.

ヒート バター イン スキレット、 フライ オニオンズ アンティル ホワイト、 アッド ライス。


※Fry rice until tender but still a bit firm.

 フライ ライス アンティル テンダー バット スティル ア ビット ファーム。

3.

Add (A) into (2),wait several minutes after boiling.

アッド (エイ) イントゥー (トゥー)、 ウェイト セベラル ミニッツ アフター ボイリング。

4.

Put (3) in a heat resistant bowl, put salmon, mushrooms and peppers on rice, cover with tinfoil. Bake in oven for 20mins at 220 degrees ℃.

プット (スリー) イン ア ヒート レジスタント ボウル、 プット サーモン、 マッシュルームス、 アンド ペッパーズ オン ライス、 カバー ウィズ ティンフォイル。 ベイク イン オーブン フォー トゥエンティー ミニッツ アット トゥー ハンドレッド トゥエンティー ディグリーズ セルシウス。