Ratatouille
ラタトゥイユ
ラタトゥイユ

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- Time : 25minute
- Calorie : about 90kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- eggplant, zucchini, green onion one each
エッグプラント、 ズッキーニ、 グリーンオニオン ワン イーチ - carrot 1/4
キャロット ワン クォーター - fresh shiitake mushrooms 3
フレッシュ シイタケ マッシュルームズ スリー - yellow pepper 1/2
イエロー ペッパー ワン ハーフ - green pepper 1
グリーン ペッパー ワン - garlic 1 piece
ガーリック ワン ピース - olive oil 2Tbsps
オリーブ オイル トゥー テーブルスプーンズ - salt & pepper a little
ソルト アンド ペッパー ア リトル - A(1can whole tomatoes, 1 solid bouillon cube)
エイ(ワン キャン ホウル トマトズ、 ワン ソリッド ブイヨンキューブ)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Cut eggplant and zucchini into 1.5cm slices, green onions into 1.5cm length. Cut garlic into small pieces, remove shiitake stems and cut them into 4. Remove yellow ,green pepper seeds ,and cut them into 1.5 cm slices.
カット エッグプラント アンド ズッキーニ イントゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター スライシズ、 グリーン オニオンズ イントゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター レングス。 カット ガーリック イントゥー スモール ピーシズ、 リムーブ シイタケ ステムス アンド カット ゼム イントゥー フォー。 リムーブ イエロー、 グリーン ペッパー シーズ、 アンド カット ゼム イントゥー ワン ポイント アンド ファイブ センチメーター スライシズ。
Mince carrots.
ミンス キャロッツ。
Heat olive oil in a skillet, fry carrots over low heat.
ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット、 フライ キャロッツ オーバー ロウ ヒート。

Add (1) when there's a nice aroma, fry until vegetables are covered in oil.
アッド (ワン) ウェン ゼアーズ ア ナイス アロマ、 フライ アンティル ベジタブルズ アー カバード イン オイル。

Add (A) into (4), boil with low heat for 15min with the cover on. Add salt and pepper.
アッド (エイ) イントゥー (フォー)、 ボイル ウィズ ロウ ヒート フォー フィフティーン ミニッツ ウィズ ザ カバー オン。 アッド ソルト アンド ペッパー。
