ナスラックKitchen

Tarte de petit shrimp
タルト デ プチ シュリンプ
小エビのタルト

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 244kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

peeled shrimp   16
ピールド シュリンプ   シックスティーン
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
onion   1/6
オニオン   ワン シックス
basil paste   1Tbsp
バジル ペースト   ワン テーブルスプーン
frozen pie sheets   1.5sheet
フローズン パイ シーツ   ワンポイントファイブ ピーシツ

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Devein shrimp, sprinkle with salt and pepper. Mince onion.

ディベイン シュリンプ、 スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。 ミンス オニオン。


※Devein shrimp with a toothpick.

 ディベイン シュリンプ ウィズ ア トゥースピック。

2.

Put (1) in a bowl, mix thoroughly with basil paste.

プット (ワン) イン ア ボウル、 ミックス ソロウリー ウィズ バジル ペースト。

3.

Cut our frozen pie sheets in 8 pieces, 5cm each. Make some holes with a fork.

カット アウト フローズン パイ シーツ イン エイト ピーシーズ、 ファイブ センチメーター イーチ。メイク サム ホールズ ウィズ ア フォーク。

4.

Place as many ingredients as you can in the center of each pie sheet, place them on a baking plate covered with a cooking sheet, grill for 10min. at 230 degrees ℃.

プレイス アズ メニー イングリーディエンツ アズ ユー キャン イン ザ センター オブ イーチ パイシート、 プレイス ゼム オン ア ベイキング プレイト カバード ウィズ ア クッキング シート、 グリル フォー テン ミニッツ アット トゥー ハンドレッド サーティー ディグリーズ セルシウス。