ナスラックKitchen

Scrambled Eggs
スクランプルド エッグス
スクランブルエッグ

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    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 483kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

eggs   12
エッグス   トゥエルブ
fresh cream (or milk)   4Tbsps
フレシュ クリーム (オア ミルク)   フォー テーブルスプーンズ
salt・pepper   add to taste
ソルト・ペッパー   アッド トゥー テイスト
butter   40g
バター   フォーティ- グラムス
relish vegetables (French bread, uncured ham, chervil if desired)
レリシュ ベジタブルズ (フレンチ ブレッド、アンキュアド ハム、チャービル イフ デザイアード)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Place the eggs, fresh cream, salt and pepper in a bowl, and mix well.

プレイス ジ エッグス フレッシュ クリーム、ソルト アンド ペッパーイン ア ボウル、アンド ミックス ウェル。

2.

Put butter into a thick pot, over medium heat.

プット バター イントゥー ア シック ポット、オーバー ミディアム ヒート。


※If you use a frying pan, the eggs will harden quickly and become dry, it's better to use a thick pot to heat slowly.

 イフ ユー ユーズ ア フライング パン ジ エッグス ウイル ハーデン クイックリー アンド ビカム ドライ、イッツ ベター トゥー ユース ア シック ポット トゥー ヒート スロウリー。

3.

Add mixed eggs, stir with a flat spoon and make half-cooked eggs.

アッド ミックスド エッグス、スティア ウィズ ア フラット スプーン アンド メイク ハーフ クックト エッグス。


※When frying eggs, it's better to use a wooden or rubber spatula. The eggs may break and crumble if you use chopsticks.

 ウェン フライング エッグス イッツ ベター トゥー ユーズ ア ウデン オア ラバー スパツラ。 ジ エッグス メイ ビー ブレイク アンド クランブル イフ ユー ユーズ チョップスティックス。

4.

Heat through, remove from heat and stir. The eggs will finish cooking due to the remaining heat.

ヒート スルー、リムーブ フロム ヒート アンド スティア。ジ エッグス ウィル フィニッシュ クッキング デュー トゥー ザ リメイニング ヒート。

5.

Arrange (4) on a bowl, garnish with uncured ham, French bread (toast), and chervil.

アレンジ (フォー) オン ア ボウル、ガーニッシュ ウィズ アンキュアード ハム、フレンチ ブレッド (トースト)、アンド チャービル。