Hashed Meat with Rice
ハーシュド ビーフ ウィズ ライス
ハヤシライス

-
- Time : 40minute
- Calorie : about 653kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- sliced beef 300g
スライスド ビーフ スリー ハンドレッド グラムス - salt・black pepper a little
ソルト・ブラック ペッパー ア リトル - onions 2
オニオンズ トゥー - mushrooms 8
マッシュルームズ エイト - salad oil as appropriate
サラダ オイル アズ アプロプリエイト - red wine 3Tbsps
レッド ワイン スリー テーブルスプーンズ - ready made demi-glace sauce 2 cans
レディ メイド デミグラス ソース トゥー キャンズ - sauce 2Tbsps
ソース トゥー テーブルスプーンズ - tomato ketchup 2Tbsps
トマト ケチャップ トゥー テーブルスプーンズ - soy sauce add to taste
ソイ ソース アッド トゥー テースト - butter 40g
バター フォーティ- グラムス
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Sprinkle salt and pepper on both sides of beef. Cut onions in half, and slice into 1cm pieces. Slice mushrooms thinly
スプリンクル ソルト アンド ペッパー オン ボス サイズ オブ ビーフ。 カット オニオンズ イン ハーフ、アンド スライス イントゥー ワン センチメーター ピーシーズ。 スライス マッシュルームズ シンリー。
Put oil in frying pan, over high heat, put in beef and flip to cook on both sides.
プット オイル イン フライング パン、オーバー ハイ ヒート、プット イン ビーフ アンド フリップ トゥー クック オン ボス サイズ。
Add the red wine into (2), make flame, and evaporate alcohol.
アッド ザ レッド ワイン イントゥー (トゥー)、メイク フレイム、アンド エバポレイト アルコホール。

Add demi-glace sauce and water and mix, simmer about 10min.
アッド デミグラス ソ-ス アンド ウォーター アンド ミックス、シマー アバウト テン ミニッツ。

Put butter into another pot over high heat until melted, add onions, and fry until browned. Add mushrooms, sprinkle with salt and pepper.
プット バター イントゥー アナザー ポット オーバー ハイ ヒート アンティル メルテッド、アッド オニオンズ アンド フライ アンティル ブラウンド。 アッド マッシュルームス、スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。

Add (4) into (5) and, mix.
アッド (フォー) イントゥー (ファイブ) アンド、ミックス。

Add tomato ketchup, pork cutlet sauce and soy sauce, adjust the taste with salt and black pepper, and simmer about 5 min. Pour over rice on a plate.
アッド トマト ケチャップ、ポーク カットレット ソース アンド ソイソース、アジャスト ザ テイスト ウィズ ソルト アンド ブラック ペッパー、アンド シマー アバウト ファイブ ミニッツ。 ポアー オーバー ライス オン ア プレイト。
