Homemade Gyoza (Chinese Dumplings)
ホームメイド ギョーザ (チャイニーズ ダンプリングズ)
手作り餃子(ギョウザ)

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- Time : 80minute
- Calorie : about 380kcal
(per serving)
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Ingredients(/)
- flour 150g
フラワー ワンハンドレッド フィフティー グラムス - salt a little
ソルト ア リトル - water 1/2cup
ウォーター ワン ハーフ カップ - flour, salad oil as appropriate
フラワー、サラダ オイル アズ アプロプリエイト - pork mincemeat 300g
ポーク ミンスミート スリー ハンドレッド グラムス - A (1/2 bunch minced leeks, 4 slices Chinese cabbage, 6 pieces of fresh shiitake, 2tsps sesame oil, 1tsp soy sauce, pepper)
エイ (ワンハーフ バンチ ミンスト リークス、フォー スライシーズ チャイニーズ キャベッジ、シックス ピーシーズ オブ フレッシュ シイタケ、トゥー ティースプーンズ セサミ オイル、ワン ティースプーン ソイ ソース、ペッパー)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Place flour and salt on table, make it hollow in the center, then pour the water gradually into the hole and mix.
プレイス フラワー アンド ソルト オン テーブル、メイク イット ホロウ イン ザ センター、ゼン ポアー ザ ウォーター グラジュアリー イントゥー ザ ホール アンド ミックス。

After pouring all the water, knead well until there is no more flour on your hands. When dough has a glossy surface, wrap them and let stand for 15 min.
アフター ポアリング オール ザ ウォーター、ニード ウェル アンティル ゼア イズ ノー モア フラワー オン ユア ハンズ。 ウェン ドウ ハズ ア グロシー サーフィス、ラップ ゼム アンド レット スタンド フォー フィフティーン ミニッツ。

Knead the dough into stick shapes, and cut into equal portions. Sprinkle with flour and flatten into circular shapes with a rolling pin.
ニード ザ ドウ イントゥー スティック シェイプス、アンド カット イントゥー イコール ポーション。 スプリンクル ウィズ フラワー アンド フラテン イントゥー サーキュラー シェイプス ウィズ ア ローリング ピン。

Put minced pork and (A) into a bowl, knead them with your hands until it becomes sticky.
プット ミンスト ポーク アンド (エイ) イントゥー ア ボウル、ニード ゼム ウィズ ユア ハンズ アンティル イット ビカムズ スティッキー。
Spread the gyoza pastry, and put on the (4) ingredients. Fold in half and pinch pleats into the edges and wrap up.
スプレッド ザ ギョウザ ペイストリー、アンド プット オン ジ (フォー) イングリーディエンツ。 フォールド イン ハーフ アンド ピンチ プリーツ イントゥー ジ エッジイズ アンド ラップ アップ。

Heat salad oil in a frying pan, put in gyoza. When gyoza turns brown, pour in hot water, reduce to medium heat and continue to fry.
ヒート サラダ オイル イン ア フライング パン、プット イン ギョウザ。 ウェン ギョウザ ターンズ ブラウン、ポアー イン ホット ウォーター、リデュース トゥー ミディアム ヒート アンド コンティニュ トゥー フライ。
When water is almost completely gone and skin is transparent, turn heat to high and evaporate water.
ウェン ウォーター イズ オールモスト コンプリートリー ゴーン アンド スキン イズ トランスパレント、ターン ヒート トゥー ハイ アンド エバポレイト ウォーター。