Simmered Spicy Shrimp
シマード スパイシー シュリンプ
エビのピリ辛煮

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- Time : 20minute
- Calorie : about 164kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- shrimp 8
シュリンプ エイト - leek 1/2
リーク ワンハーフ - ginger・garlic 1slice of each
ジンジャー・ガーリック ワン スライス オブ イーチ - red peppers 2
レッド ペッパーズ トゥー - sesame oil 2Tbsps
セサミ オイル トゥー テーブルスプーンズ - soft flour add to taste
ソフト フラワー アッド トゥー テースト - dissolve starch in water add to taste
ディスソルブ スターチ イン ウォーター アッド トゥー テースト - oil as appropriate
オイル アズ アプロプリエイト - A (1Tbsp shokoushu, 1Tbsp soy sauce, 100ml chicken soup, 2Tbsps sugar, a little pepper)
エイ (ワン テーブルスプーン ショウコウシュ、ワン テーブルスプーン ソイ ソース、ワンハンドレッド ミリリットルズ チキン スープ、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ア リトル ペッパー)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Cut and remove heads of shrimp, cut tips of tails, devein.
カット アンド リムーブ ヘッヅ オブ シュリンプ、カット ティップス オブ テイルズ、ディベイン。
※If there is moisture inside shrimp tails, cut them shorter to prevent oil splattering during cooking.
イフ ゼア イズ モイスチュア インサイド シュリンプ テイルズ。 カット ゼム ショーター トゥー プリベンド オイル スプラタリング デュアリング クッキング。

Coat (1) with flour, and deep-fry them in oil at 170℃. (Using plenty of oil is also fine.) They won't taste good if fried too much.
コート (ワン) ウィズ フラワー、アンド ディープ フライ ゼム イン オイル アット ワン ハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス。 (ユージング プレンティー オブ オイル イズ オールソー ファイン。) ゼイ ウォント テイスト グッド イフ フライド トゥー マッチ。

Mince leek, ginger and garlic. Remove red peppers'seeds and slice them into circles.
ミンス リーク、ジンジャ アンド ガーリック。 リムーブ レッド ペッパーズ シーズ アンド スライス ゼム イントゥー サークルズ。
Heat sesame oil in Chinese pot, lay (3). When there's a good aroma, add (2) and (A).
ヒート セサミ オイル イン チャイニーズ ポット、レイ (スリー) ウェン ゼアーズ ア グッド アロマ、アッド (トゥー) アンド (エイ)。
When liquid begins to boil, pour dissolved starch in water.
ウェン リキッド ビギンズ トゥー ボイル、ポアー ディソルブド スターチ イン ウォーター。