ナスラックKitchen

Szechwan Style Mixed soup
セーチュワン スタイル ミックスド スープ
四川風五目スープ

  • →
    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 93kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

dried shiitake   2
ドライド シイタケ   トゥー
boiled bamboo shoot   50g
ボイルド バンブーシュート   フィフティー グラムス
boiled scallops   1can
ボイルド スカラップス   ワン キャン
bean-starch vermicelli (dried)   20g
ビーンスターチ バーミシェリ (ドライド)   トゥエンティ グラムス
chicken soup   800ml
チキン スープ   エイト ハンドレッド ミリリットルズ
beaten egg   1
ビートン エッグ   ワン
coriander   add to taste
コリアンダー   アッド トゥー テースト
A (2Tbsps vinegar, 1/2Tbsp red pepper oil, 2tsp soy sauce, salt and pepper)
エイ (トゥー テーブルスプーンズ ビネガー、ワンハーフ テーブルスプーン レッド ペッパー オイル、トゥー ティースプーンズ ソイ ソース、ソルト アンド ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Soak dry shiitake in lukewarm water, remove the stems from the shiitake and slice. Slice the bamboo shoot thinly, Slice the dry shiitake the same as bamboo shoot. Drain scallops, but leave the can of scallop juice.

ソーク ドライ シイタケ イン リュークウォーム ウォーター、リムーブ ザ ステムズ フロム ザ シイタケ アンド スライス。 スライス ザ バンブー シュート ティンリー、スライス ザ ドライ シイタケ ザ セイム アズ バンブー シュート。ドレイン スキャロップス バット リーブ ザ キャン オブ スキャロップ ジュース。

2.

Soak bean-starch vermicelli in hot water, drain in a sieve, and cut coarsely.

ソーク ビーンスターチ バーミセリ イン ホット ウォーター、ドレイン イン ア シーブ、アンド カット コースリー。

3.

Heat chicken soup and scallop juice in a pot, add (1) and (2). When the liquid begins to boil, add (A) seasoning to taste, and pour in beaten egg.

ヒート チキン スープ アンド スキャロップ ジュース イン ア ポット、アッド (ワン) アンド (トゥー)。 ウェン ザ リキッド ビギンズ トゥー ボイル、アッド (エイ) シーズニング トゥー テイスト、アンド ポアー イン ビートン エッグ。

4.

Arrange (3) on plates, garnish with coriander just before eating.

アレンジ (スリー) オン プレイツ、ガーニッシュ ウィズ コリアンダー ジャスト ビフォー イーティング。


※Add the rice cake in the soup, enjoy the different taste.

 アッド ザ ライス ケイク イン ザ スープ、エンジョイ ディファレント テイスト。