ナスラックKitchen

Simmered Pork and Egg with Star anise
シマード ポーク アンド エッグ ウィズ スター アニス
豚肉と卵の八角煮

  • →
    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 628kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

pork rib (block)   400g
ポーク リブ (ブロック)   フォー ハンドレッド グラムス
deep fried tofu   1
ディープ フライド トーフ   ワン
eggs   4
エッグス   フォー
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブルスプーン
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
coriander   2
コリアンダー   トゥー
salt・pepper   add to taste
ソルト・ペッパー   アッド トゥー テイスト
A (700ml chicken soup, 3Tbsps soy sauce, 1Tbsp namplaa, 2Tbsps sugar, 1 star anise)
エイ (セブンハンドレッド ミリリットルズ チキン スープ、スリ- テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン ナンプラー、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ワン スター アニス)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Cut pork ribs into bite sized pieces, sprinkle salt and pepper.

カット ポーク リブズ イントゥー バイト サイズド ピーシーズ、スプリンクル ソルト アンド ペッパー。

2.

Cut deep-fried tofu into 8 equal portions and pour over boiling water to get rid of excess oil.

カット ディープ フライド トーフ イントゥー エイト イークォール ポーションズ アンド ポアー オーバー ボイリング ウォーター トゥー ゲット リッド オブ エクセス オイル。

3.

Place eggs into the water, and boil well for about 12 min. Shell the boiled eggs.

プレイス エッグス イントゥー ザ ウォーター、アンド ボイル ウェル フォー アバウト トゥエルブ ミニッツ。 シェル ザ ボイルド エッグス。

4.

Mince the garlic and coriander stems. (Leave the leaf of the coriander.)

ミンス ザ ガーリック アンド コリアンダー ステムズ。 (リーブ ザ リーフ オブ ザ コリアンダー。)

5.

Heat salad oil in a pot, fry (4). When there's a nice aroma, add (1) pork, and fry.

ヒート サラダ オイル イン ア ポット、フライ (フォー)。 ウェン ゼアーズ ア ナイス アロマ、アッド (ワン) ポーク、アンド フライ。

6.

Add (A), deep-fried tofu, and eggs into (5), Simmer over low heat for about 30 min until the liquid is almost completely gone.

アッド (エイ)、ディープ フライド トーフ、アンド エッグス イントゥー (ファイブ)、シマー オーバー ロウ ヒート フォー アバウト サーティ ミニッツ アンティル ザ リキッド イズ オールモスト コンプリートリー ゴーン。

7.

Arrange (6) on plates, garnish with coriander.

アレンジ (シックス) オン プレイツ、 ガーニッシュ ウィズ コリアンダー。