ナスラックKitchen

Simmered chicken with coconut milk
シマード チキン ウィズ ココナツ ミルク
鶏肉のココナッツミルク煮

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    Time : 30minute
    →
    Calorie : about 147kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thigh   200g
チキン サイ   トゥー ハンド レッド グラムス
tomatoes   2
トマトズ   トゥー
fukurotake (king mushroom)   50g
フクロタケ (キング マッシュルーム)   フィフティー グラムス
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
ginger   1 piece
ジンジャー   ワン ピース
red peppers   2
レッド ペッパーズ   トゥー
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブルスプーン
coriander   add to taste
コリアンダー   アッド トゥー テイスト
salt & pepper   add to taste
ソルト アンド ペッパー   アッド トゥー テイスト
A (200 ml coconut milk, 200ml water, 1 Tbsp namplaa, 1Tbsp sugar, 2Tbsps squeezed lemon juice)
エイ (トゥー ハンドレッド ミリリットルズ ココナッツ ミルク、トゥー ハンドレッド ミリリットルズ ウォーター、ワン テーブルスプーン ナンプラー、ワン テーブルスプーン シュガー、トゥー テーブルスプーンズ スクイーズド レモン ジュース)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Cut chicken thigh and tomatoes into bite sized pieces, and cut fukurotake in half. Sprinkle salt and pepper on chicken.

カット チキン サイ アンド トマトズ イントゥー バイト サイズ ピーシズ、アンド カット フクロタケ イン ハーフ。スプリンクル ソルト アンド ペッパー オン チキン。

2.

Slice ginger and garlic, remove red pepper seeds.

スライス ジンジャー アンド ガーリック、リムーブ レッド ペッパー シーズ。

3.

Heat the salad oil in a pot, fry (2). When there's a nice aroma and flavor, add chicken, fukurotake, and tomatoes, and fry.

ヒート ザ サラダオイル イン ア ポット、フライ (トゥー)。ウェン ゼアーズ ア ナイス アロマ アンド フレイバー、アッド チキン、フクロタケ、アンド トマトズ、アンド フライ。

4.

Add (A) seasoning into (3), boil about 20 min.

アッド (エイ) シーズニング イントゥー (スリー) 、ボイル アバウト トゥエンティー ミニッツ。

5.

Arrange them on the plates, garnish with coriander.

アレンジ ゼム オン ザ プレイツ、ガーニッシュ ウィズ コリアンダー。