ナスラックKitchen

Spring Roll
スプリング ロール
生春巻き

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    Time : 25minute
    →
    Calorie : about 114kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

shrimp (black tiger)   8
シュリンプ (ブラック タイガー)   エイト
chicken breast   100g
チキン ブレスト   ワン ハンドレッド グラムス
bean-starch vermicelli (dried)   20g
ビーンスターチ バーミチェリ (ドライド)   トゥエンティー グラムス
bean sprouts   1/4 pack
ビーン スプラウツ   ワン クォーター パック
leeks   4
リークス   フォー
rice paper   8
ライス ペーパー   エイト
red pepper   1
レッド ペッパー   ワン
red leaf lettuce   2
レッド リーフ レタス   トゥー
A(2Tbsps namplaa, 1Tbsp water)
エイ (トゥー テーブルスプーンズ ナンプラー、ワン テーブルスプーン ウォーター)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Remove the heads of shrimp, devein and shell. Place shrimp in a pot, boil and cut in half. Place the chicken in boiling water. Afterwards break them into pieces with your hands.

リムーブ ザ ヘッズ オブ シュリンプス、デヴェイン アンド シェル。プレイス シュリンプ イン ア ポット、ボイル アンド カット イン ハーフ。プレイス ザ チキン イン ボイリング ウォーター。アフターワーズ ブレイク ゼム イントゥー ピーシズ ウィズ ユア ハンズ。

2.

Soak bean-starch vermicelli in hot water, drain in a sieve, and cut coarsely. Remove the fibrous root of bean sprouts. Cut leeks into 15cm in lengths.

ソーク ビーンスターチ バーミチェリ イン ホット ウォーター、ドレイン イン ア シーヴ、アンド カット コースリー。リムーブ ザ ファイバロス ルート オブ ビーン スプラウツ。カット リークス イントゥー フィフティーン センチメーターズ イン レングス。

3.

Soak rice paper in water until soft.

ソーク ライス ペーパー イン ウォーター アンティル ソフト。

4.

Place the rice paper on a wet cloth, put ingredients in the center of rice paper.

プレイス ザ ライス ペーパー オン ア ウェット クロス、プット イングリーディエンツ イン ザ センター オブ ライス ペーパー。

5.

Fold both sides of rice paper and roll up from the front.

フォールド ボウス サイズ オブ ライス ペーパー アンド ロール アップ フロム ザ フロント。

6.

After rolling a little, put in leeks and shrimp, and finish rolling.

アフター ローリング ア リトル、プット イン リークス アンド シュリンプ、アンド フィニッシュ ローリング。

7.

Remove red pepper seeds and slice them into circles. Add (A) and mix.

リムーブ レッド ペッパー シーズ アンド スライス ゼム イントゥー サークルス。アッド (エイ) アンド ミックス。

8.

Arrange (6) on plates, garnish with red leaf lettuce and (7).

アレンジ (シックス) オン プレイツ、ガーニッシュ ウィズ レッド リーフ レタス アンド (セブン)。