ナスラックKitchen

Stir-fried vegetables & seafood on rice
ステア フライド ベジタブルズ アンド シーフード オン ライス
お手軽中華丼

  • →
    Time : 25minute
    →
    Calorie : about 506kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

sliced pork loin   120g
スライスド ポーク ロイン   ワン ハンドレッド トゥエンティー グラムス
frozen seafood mix   100g
フローズン シーフード ミックス   ワン ハンドレッド グラムス
Chinese cabbages   3
チャイニーズ キャベッジズ   スリー
carrot   1/4
キャロット   ワン クォーター
boiled bamboo shoot   1/4
ボイルド バンブー シュート   ワン クォーター
string beans   12
ストリング ビーンズ   トゥエルブ
shiitake mushrooms   4
シイタケ マッシュルーム   フォー
canned quail eggs   1 can
キャンド クエイル エッグス   ワン キャン
chicken soup   400ml
チキン スープ   フォー ハンドレッド ミリリットルズ
dissolved starch   as appropriate
ディソルブド スターチ   アズ アプロプリエイト
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブルスプーン
sesame oil   a little
セサミ オイル   ア リトル
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
A (a little salt, sake , starch )
エイ (ア リトル ソルト、サケ、スターチ)
B(1Tbsp soy sauce, 2Tbsps sake, 1/3tsp salt and sugar, a little pepper)
ビー (ワン テーブル スプーン ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ サケ、ワンサード ティースプーン ソルト アンド シュガー、ア リトル ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Defrost frozen seafood by mixing with hot water. Cut Chinese cabbages into big pieces, cut carrot and boiled bamboo shoots into small sticks. Clean string beans, cut them in half . Remove stems from shiitake mushrooms, then cut them into 4 pieces.

ディフロースト フロズン シーフード バイ ミキシング ウィズ ホット ウォーター。カット チャイニーズ キャベッジズ イントゥー ビッグ ピーシズ、カット キャロット アンド ボイルド バンブー シュート イントゥー スモール スティックス。クリーン ストリング ビーンズ、カット ゼム イン ハーフ。リムーブ ステムズ フローム シイタケ マッシュルームス ゼン カット ゼム イントゥー フォー ピーシズ。


※Clean leaves. Cut all ingredients to the same size.

 クリーン リーブズ。カット オール イングリーディエンツ トゥー ザ セイム サイズ。

2.

Cut pork to 3cm thick, season with (A). Heat oil in a frying pan, fry over high heat.

カット ポーク トゥ スリー センチメーター シック、シーズン ウィズ (エイ)。ヒート オイル イン ア フライング パン、フライ オーバー ハイ ヒート。

3.

Add ingredients (1) to a skillet, when pork changes color, fry with quall eggs.

アッド イングリーディエンツ (ワン) トゥー ア スキレット、ウェン ポーク チェンジズ カラー、フライ ウィズ クエイル エッグス。

4.

Pour chicken soup in (3), season with (B) when vegetables are soft. Pour a little dissolved starch into the pot, mix well and pour a little sesame oil.

ポアー チキン スープ イン (スリー)、シーズン ウィズ (ビー) ウェン ベジタブルズ アー ソフト。ポアー ア リトル ディソルブド スターチ イントゥー ザ ポット、ミックス ウェル アンド ポアー ア リトル セサミ オイル。

5.

Put rice in a plate, serve with (4).

プット ライス イン ア プレイト、サーブ ウィズ (フォー)。