ナスラックKitchen

Bibimbap (Korean fried rice)
ビビンバップ (コリアン フライド ライス)
目玉焼きのせビビンバ(韓国風混ぜご飯)

  • →
    Time : 25minute
    →
    Calorie : about 687kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

minced beef   150g
ミンスト ビーフ   ワン ハンドレッド フィフティ グラムス
carrot   1/2
キャロット   ワンハーフ
daikon (white radish)   1/8
ダイコン (ホワイト ラディッシュ)   ワン エイト
spinach   1/2 bunch
スピナッチ   ワンハーフ バンチ
beansprouts   1/2 pack
ビーンスプラウツ   ハーフ ア パック
royal fern   80g
ロイヤル ファーン   エイティ グラムス
eggs   4
エッグス   フォー
garlic・ginger   1/2 piece each
ガーリック・ジンジャー   ワン ハーフ ピース イーチ
sesame oil   2tsps
セサミ オイル   トゥー ティースプーンズ
salad oil   as appropriate
サラダ オイル   アズ アプロプリエイト
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
soft grilled laver (type of seaweed)   add to taste
ソフト グリルド ラバー (タイプ オブ シーウィード)   アッド トゥー テイスト
white sesame, Korean miso   1Tbsp each
ホワイト セサミ、コリアン ミソ   ワン テーブルスプーン イーチ
A (1.5Tbsps soy sauce,1Tbsp mirin, 1Tbsp sake, 1tsp sugar)
エイ (ワンポイントファイブ テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン ミリン、ワン テーブルスプーン サケ、ワン ティースプーン シュガー)
B (4Tbsps soy sauce, 4Tbsps sesame oil, a little salt )
ビー (フォー テーブルスプーンズ ソイ ソース、フォー テーブルスプーンズ セサミ オイル、ア リトル ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Mince garlic and ginger.

ミンス ガーリック アンド ジンジャー。

2.

Heat sesame oil in a frying pan, stir in garlic and ginger of (1) until fragrant, add minced beef and cook until brown. Stir with (A).

ヒート セサミ オイル イン ア フライング パン、ステア イン ガーリック アンド ジンジャー オブ (ワン) アンティル フレグラント、アッド ミンスト ビーフ アンド クック アンティル ブラウン。 ステア ウィズ (エイ)。

3.

Cut carrots and daikon into small sticks. Cut spinach and remove stems from beansprouts. Boil them in water, then squeeze the water out. Cut royal fern into 3cm lengths.

カット キャロット アンド ダイコン イントゥー スモール スティックス。カット スピナッチ アンド リムーブ ステムス フローム ビーンズスプラウツ。ボイル ゼム イン ウォーター、ゼン スクイーズ ザ ウォーター アウト。カット ロイヤル ファーン イントゥー スリー センチメーター レングス。

4.

Put (B) into each ingredient of (3).

プット (ビー) イントゥー イーチ イングリーディエント オブ スリー。


※It's a good idea to prepare carrot, white radish, spinach, beansprouts, and royal fern for namul beforehand, because they can keep fresh for several days.

 イッツ ア グッド アイディア トゥー プリペア キャロット、ホワイト ラディッシュ、スピナッチ、ビーンスプラウト、アンド ロイヤル ファーン フォア ナムル ビフォーハンド、ビコウズ ゼイ キャン キープ フレッシュ フォー セベラル デイズ。

5.

Heat oil in a skillet, fry an egg halfway.

ヒート オイル イン ア スキレット、フライ アン エッグ ハーフ ウェイ。

6.

Put rice in a plate, sprinkle with soft grilled laver, place (2) and (4) on the rice, top with an egg, sprinkle with white sesame, add Korean miso on top.

プット ライス イン ア プレイト、スプリンクル ウィズ ソフト グリルド ラバー、プレイス (トゥー) アンド (フォー) オン ザ ライス、トップ ウィズ アン エッグ、 スプリンクル ウィズ ホワイト セサミ、アッド コリアン ミソ オン トップ。