ナスラックKitchen

Mixed rice with Galbi (beef short ribs)
ミックスド ライス ウィズ ガルビ (ビーフ ショート リブズ)
カルビ混ぜご飯

  • →
    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 693kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

Galbi (beef short ribs for BBQ)   300g
ガルビ (ビーフ ショート リブズ フォー バーベキュー)   スリー ハンドレッド グラムス
salt & pepper   add to taste
ソルト アンド ペッパー   アド トゥー テイスト
onion   1/4
オニオン   ワン クォーター
green peppers   2
グリーン ペッパーズ   トゥー
carrot   1/5
キャロット   ワン フィフス
salad oil   2Tbsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
A (3Tbsps yakiniku BBQ sauce, 1tsp of minced garlic, 1tsp toban miso, 2tsps of sesame oil)
エイ(スリー テーブルスプーンズ ヤキニク バーベキュー ソース、ワン ティースプーン オブ ミンスト ガーリック、ワン ティースプーン トーバン ミソ、トゥー ティースプーンズ オブ セサミ オイル)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Cut galbi into bite sizes, sprinkle with salt and pepper.

カット カルビ イントゥー バイト サイジズ、スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。


※It's tastes better to cut meat smaller than yakiniku BBQ size.

 イッツ テイスツ ベター トゥー カット ミート スモーラー ザン ヤキニク バーベキュー サイズ。

2.

Slice onion, cut green peppers and carrot into small pieces.

スライス オニオン、カット グリーン ペッパーズ アンド キャロット イントゥー スモール ピーシズ。

3.

Heat oil in a skillet, first add (1) and then (2), stir fry.

ヒート オイル イン ア スキレット、ファースト アッド (ワン) アンド ゼン (トゥー)、ステア フライ。

4.

Season (3) with (A).

シーズン (スリー) ウィズ (エイ)。


※Different yakiniku BBQ sauce brands have different tastes, use your favorite brand.

 ディファレント ヤキニク バーベキュー ソース ブランド ハブ ディファレント テイスト、ユーズ ユア フェイバリット ブランド。

5.

Mix rice with (4), serve in a bowl.

ミックス ライス ウィズ (フォー)、サーブ イン ア ボウル。