Chinese style glutinous Rice
チャイニーズ スタイル グルーチナス ライス
中国風おこわ

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- Time : 40minute
- Calorie : about 589kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- glutinous rice 3cups
グルーチナス ライス スリー カップス - pork leg meat 200g
ポーク レッグ ミート トゥー ハンドレッド グラムス - carrot 1/4
キャロット ワンクォーター - green onion 1/2
グリーン オニオン ワンハーフ - dried shiitake mushrooms 3
ドライド シイタケ マッシュルームズ スリー - dried shrimp 2Tbsps
ドライド シュリンプ トゥー テーブルスプーンズ - salad oil 2Tbsps
サラダ オイル トゥー テーブルスプーンズ - water 380ml
ウォーター スリー ハンドレッド エイティ ミリリットルズ - A (3Tbsps soy sauce, 1Tbsp sake, 1tsp sugar, a little salt and pepper)
エイ (スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ワン ティースプーン シュガー、ア リトル ソルト アンド ペッパー)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Wash glutinous rice, set aside in water for 3 hours, drain water with a siove.
ウォッシュ グルーチナス ライス、セット アサイド イン ウォーター フォー スリー アワーズ、ドレイン ウォーター ウィズ ア シーブ。

Cut pork in 1.5cm slices, carrot into 5cm slices. Mince green onion.
カット ポーク イン ワンポイントファイブ センチメーター スライシズ、キャロット イントゥー ファイブ センチメーター スライシズ。ミンス グリーン オニオン。

Put dried shiitake mushrooms and dried shrimp in 2 different bowls of water to make them soft. Cut off shiitake stems, and cut shiitake into 5cm pieces. Mince shrimp.
プット ドライド シイタケ マッシュルームズ アンド ドライド シュリンプ イン トゥー ディファレント ボウルズ オブ ウォーター トゥー メイク ゼム ソフト。カット オフ シイタケ ステムス、アンド カット シイタケ イントゥー ファイブ センチメーター ピーシズ。ミンス シュリンプ。

Heat oil in a skillet, add in the order of green onion, pork, carrot, shrimp and shiitake of (3), stir-fry. Season with (A).
ヒート オイル イン ア スキレット、アッド イン ジ オーダー オブ グリーン オニオン、ポーク、キャッロト、シュリンプ アンド シイタケ オブ (スリー)、ステア フライ。シーズン ウィズ (エイ)。
※Season after stir-frying ingredients.
シーズン アフター ステア フライイング イングリーディエンツ。

Cook rice with (4). Mix well when cooked .
クック ライス ウィズ (フォー)。ミックス ウェル ウェン クックド。
※Be careful how much water is used with gluitinous rice.
ビー ケアフル ハウ マッチ ウォーター イズ ユーズド ウィズ グルーチナス ライス。
