ナスラックKitchen

Stir-fried beef and peppers
ステア フライド ビーフ アンド ペッパーズ
彩りきれい!チンジャオロース

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 376kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

sliced beef   300g
スライスド ビーフ   スリー ハンドレッド グラムス
green peppers   3
グリーン ペッパーズ   スリー
red peppers   3
レッド ペッパーズ   スリー
boiled bamboo shoot   1/2
ボイルド バンブー シュート   ワンハーフ
starch   1tsp
スターチ   ワン ティースプーン
salad oil   2Tbsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
sesame oil   1tsp
セサミ オイル   ワン ティースプーン
A (1tsp of soy sauce, 1tsp sake, a little salt.)
エイ (ワン ティースプーン オブ ソイ ソース、ワン ティースプーン サケ、ア リトル ソルト)
B (1garlic [minced], 1 ginger [minced], 1Tbsp of green onion)
ビー (ワン ガーリック[ミンスト]、ワン ジンジャー[ミンスト]、ワン テーブルスプーン オブ グリーン オニオン)
C (2Tbsps soy sauce, 1Tbsp of sake and mirin, 1tsp sugar, a little salt)
シー (トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン オブ サケ アンド ミリン、ワン ティースプーン シュガー、ア リトル ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Mix slice beef with (A), add starch, mix evenly.

ミックス スライスド ビーフ ウィズ (エイ)、アッド スターチ、ミックス イーブンリー。

2.

Remove seeds of green and red peppers and slice. Then slice bamboo shoots.

リムーブ シーズ オブ グリーン アンド レッド ペッパーズ アンド スライス。ゼン スライス バンブー シュート。


※Cut all vegetables into same size to heat them evenly.

 カット オール ベジタブルズ イントゥー セイム サイズ トゥー ヒート ゼム イーブンリー。

3.

Heat 1Tbsp of salad oil, stir-fry vegetables of (B) until fragrant, add Beef of (1), keep stirring for a while, remove from the heat, and set aside.

ヒート ワン テーブルスプーン オブ サラダ オイル、ステア フライ ベジタブルズ オブ (ビー) アンティル フレグラント、アッド ビーフ オブ (ワン)、キープ ステアリング フォー ア ホアイル、リムーブ フロム ザ ヒート、アンド セット アサイド。

4.

Heat the rest of salad oil in the skillet , stir fry vegetables of (2). Add meat of(3), season with (C).

ヒート ザ レスト オブ サラダ オイル イン ザ スキレット、ステア フライ ベジタブルズ オブ (トゥー)。アッド ミート オブ (スリー)、シーズン ウィズ (シー)。

5.

Add some drops of sesame oil before serving.

アッド サム ドロップス オブ セサミ オイル ビフォー サービング。