ナスラックKitchen

Stir-fried clams with coriander
ステア フライド クラムス ウィズ コリアンデール
アサリと香菜の炒め物

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    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 109kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

clams (with shells)   800g
クラムス (ウィズ シェルズ)   エイト ハンドレッド グラムス
tomato   1
トマト   ワン
coriander (spring onion is also ok)   1
コリアンダー (スプリング オニオン イズ オルソー オーケー)   ワン
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブル スプーン
dissolved starch   1Tbsp
ディソルブド スターチ   ワン テーブル スプーン
A (1 piece each of minced garlic and ginger)
エイ (ワン ピース イーチ オブ ミンスト ガーリック アンド ジンジャー)
B (1tsp Toban paste, 1 Tbsp of minced Douchi (Chinese fermented black beans)
ビー (ワン ティースプーン トーバン ペイスト、ワン テーブルスプーン オブ ミンスト ドウチ (チャイニーズ フェルメンテッド ブラック ビーンズ)
C (1/2 cup chicken soup, 1/2 cup sake)
シー (ワンハーフ カップ チキン スープ、ワンハーフ サケ)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Wash clams, put them in salt water to clean away any sand.

ウォッシュ クラムス、プット ゼム イン ソルト ウォーター トゥー クリーン アウェイ エニー サンド。

2.

Cut tomato into 2cm slices and (coarsely) chop coriander.

カット トマト イントゥー トゥー センチメーター スライシズ アンド (コースリー) チョップ コリアンダー。

3.

Heat oil in a skillet, stir-fry (A) till fragrant, add (B) and keep stirring.

ヒート オイル イン ア スキレット、ステア フライ (エイ) ティル フレグラント、アッド (ビー) アンド キープ ステアリング。

4.

Add clams and tomato, stir for a short time.

アッド クラムス アンド トマト、ステア フォー ア ショート タイム。

5.

Pour (C) and boil with the cover on.

ポアー (シー) アンド ボイル ウィズ ザ カバー オン。

6.

Add coriander when clams open, thicken soup with dissolved starch.

アッド コリアンダー ウェン クラムズ オープン、ティックン スープ ウィズ ディスソルブド スターチ。