Fried rice
フライド ライス
チャーハン

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- Time : 10minute
- Calorie : about 298kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- rice 4 bowls(400g)
ライス フォー ボウルズ (フォー ハンドレッド グラムズ) - eggs 2
エッグス トゥー - minced green onion 1/2
ミンスト グリーン オニオン ワンハーフ - green onions 2
グリーン オニオンズ トゥー - soy sauce 2tsps
ソイ ソース トゥー ティースプーンズ - salad oil 3Tbsps
サラダ オイル スリー テーブルスプーンズ - A (1/3tsp salt , a little pepper)
エイ (ワンサード テーブルスプーン ソルト、ア リトル ペッパー)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
1.
Beat eggs. Cut green onion into small pieces.
ビート エッグス。カット グリーン オニオン イントゥー スモール ピーシズ。
2.
Heat a frying pan and pour in oil. Add eggs of(1), mix with a wide stirring motion.
ヒート ア フライング パン アンド ポアー イン オイル。アッド エッグス オブ (ワン)、ミックス ウィズ ア ワイド ステアリング モーション。

3.
Add in warm rice when eggs are half cooked, stir-fry and season with (A).
アド イン ウォーム ライス ウェン エッグス アー ハーフ クックド、ステア フライ アンド シーズン ウィズ (エイ)。

4.
Move frying pan around slowly and add minced green onion. Add green onions when the rice gets loose, then stir with soy sauce.
ムーブ フライング パン アラウンド スロウリー アンド アッド ミンスト グリーン オニオン。アッド グリーン オニオンズ ウェン ザ ライス ゲッツ ルース、ゼン ステア ウィズ ソイ ソース。
