ナスラックKitchen

Basic crepe recipe
ベイシック クレイプ レシピ
基本のクレープ

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    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 264kcal
    (per serving)

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→Ingredients(5 pieces of 5cm in diameter/ファイブ ピーシズ オブ ファイブ センチメーター イン ダイアメター)

soft flour   80g
ソフト フラワー   エイティ グラムス
melted butter   50g
メルテッド バター   フィフティ グラムス
salad oil   as appropriate
サラダ オイル   アズ アプロプリエイト
plain yogurt   100ml
プレイン ヨーグルト   ワン ハンドレッド ミリリットルズ
fresh cream   3 tablespoons
フレッシュ クリーム   スリー テーブルスプーンズ
orange marmalade   add to taste
オレンジ マーマレイド   アド トゥー テイスト
A(2 eggs , 30g sugar, 100ml milk )
エイ (トゥー エッグス、サーティー グラムス シュガー、ワン ハンドレッド ミリリットルズ ミルク)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Put (A) in a bowl, mix with a blender, add melted butter and mix well. Sprinkle with soft flour and mix well.

プット (エイ) イン ア ボウル、ミックス ウィズ ア ブレンダー、アッド メルテッド バター アンド ミックス ウエル。スピンクル ウイズ ソフト フラワーアンド ミックス ウエル。

2.

Heat frying pan at medium heat, put in a little salad oil and pour 1/5 of (1). Turn down to low heat. Make batter flat. If you pour in too much butter, pour it back into the bowl.

ヒート フライング パン アット ミディアム ヒート、プット イン ア リトル サラダ オイル アンド ポアー ワンフィフス オブ (ワン)。ターン ダウン トゥー ロウ ヒート。メイク バター フラット。イフ ユー ポアー イン トゥー マッチ バター、ポアー イット バック イントゥー ザ ボウル。

3.

Turn over batter when you see little bubbles.

ターン オーバー バター ウエン ユー シー リトル バブルズ。

4.

When it starts to get dry, turn it up side down quickly with long chopsticks. Make 4 more crapes.

ウエン イット スターツ トゥー ゲット ドライ、ターン イット アップ サイド ダウン クイックリー ウィズ ロング チョップスティックス。メイク フォー モア クレープス。

5.

Mix plain yogurt and fresh cream to make sauce.

ミックス プレイン ヨーグルト アンド フレッシュ クリーム トゥー メイク ソース。

6.

Fold (4) and put it in a plate, serve with sauce of (5) and orange marmalade.

フォールド (フォー) アンド プット イト イン ア プレイト、サーブ ウィズ ソース オブ (ファイブ) アンド オレンジ マーマレイド。