Simple apple pie.
シンプル アップル パイ
簡単アップルパイ

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- Time : 65minute
- Calorie : about 370kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- salt-free butter 50g
ソルト フリー バター フィフティ グラムス - cold water 50ml
コールド ウォーター フィフティ ミリリットルズ - ruby apple 1
ルビー アップル ワン - dried apricots 8
ドライド アプリカッツ エイト - walnuts 40g
ウォールナッツ フォーティ グラムス - A(130g soft flour, 1/5 teaspoon salt)
エイ (ワン ハンドレッド サーティー グラムス ソフトフラワー、ワンフィフス ティスプーン ソルト) - B( 3 tablespoons granulated sugar, juice of harf a lemon)
ビー (スリー テーブルスプーン グラニュレイティッド シュガー、ジュース オブ ハーフ オブ レモン)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Mix (A) together by sifting. Add cold butter cube and mash with a fork and mix.
ミックス (エイ) トゥゲザー バイ シフティング。 アッド コールド バター キューブ アンド マッシュ ウイズ ア フォーク アンド ミックス。

Crumble in the palms of your hands.
クランブル イン ザ パームズ オブ ユア ハンズ。

Make a hollow in the center of (2), add cold water and mix roughly. Wrap by hand as if rolling a spring roll and fold over, leave for 30 minutes in the refrigerator.
メイク ア ハロウ イン ザ センター オブ (トゥー)、アッド コールド ウォーター アンド ミックス ラフリー。 ラップ バイ ハンドアズ イフ ローリング アスプリングロール アンド フォールドオーバー、リーブ フォワー サーテイミニッツ インザ リフリジレーター。

Cut apples, soak apricots in water and cut in half. Chop walnuts and mix well with (B).
カット アップルズ、ソーク アップリコッツ イン ウォーター アンド カット イン ハーフ。 チョップ ウォルナッツ アンド ミックス ウエル ウイズ (ビー)。
Put (3) dough on oven sheet, flatten to 5mm thickness with a rolling pin. Move to oven tray, Lightly wrap with dough and bake in oven for 20 minutes at 200℃.
プット (スリー) ドウ オン オーブン シート、フラテン トゥー ファイブ ミリメーター ティックネス ウイズ ローリング ピン。 ムーブ トゥー オーブン トレイ、ライトリー ラップ ウィズ ドー アンド ベイク イン オーブン フォー トゥエンティー ミニッツ アット トゥー ハンドレッド ディグリーズ セルシウス。
