Kimchi and Korean miso soup
キムチ アンド コリアン ミソ スープ
キムチチョンゴル(キムチ鍋)

-
- Time : 20minute
- Calorie : about 335kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)
- chinese cabbage kimchi 1/2
チャイニーズ キャベッジ キムチ ワンハーフ - pork 100g
ポーク ワン ハンドレッド グラムス - shiitake mushrooms 3
シイタケ マッシュルームズ スリー - onion 1/2
オニオン ワンハーフ - hackberry 1 pack
ハックベリー ワン パック - shimeji mushrooms 1 bunch
シメジ マッシュルームズ ワン バンチ - green onion 1
グリーン オニオン ワン - honewort 50g
ホーンワート フィフティ グラムス - mochi (rice cake) 100g
モチ (ライス ケイク) ワン ハンドレッド グラムス - corn marigold 100g
コーン マリゴールド ワン ハンドレッド グラムス - ground sesame a little
グラウンド セサミ ア リトル - grated garlic 1/2 tablespoon
グレイテッド ガーリック ワンハーフ テーブルスプーン - sesame oil as appropriate
セサミ オイル アズ アプロプリエイト - water as appropriate
ウォーター アズ アプロプリエイト - yumnyomjan (Korean sauce) (1Tbsp of Korean miso,1Tbsp of grated garlic, 1Tbsp of soy sauce, 2Tbsps of red pepper powder)
ヤムニョムジャン (コリアン ソース) (ワン テーブルスプーン オブ コリアン ミソ、ワン テーブルスプーン オブ グレイテッド ガーリック、ワン テーブルスプーン オブ ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ オブ レッド パウダー)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Cut pork into chunks, shiitake mushrooms and onions coarsely. Cut rice cake and honewort 5cm wide. Remove stems from corn marigold.
カット ポーク イントゥ チャンクス、シイタケ マッシュルームス アンド オニオンズ コアスリー。 カット ライス ケイク アンド ホーンワート ファイブ センチメーター ワイド。 リムーブ ステムス フロム コーン マリゴールド。
Cut kimchi into big pieces, add grated garlic, ground sesame and sesame oil then rub it in.
カット キムチ イントゥー ビッグ ピーシーズ、アッド グレイテッド ガーリック、グラウンド セサミ アンド セサミ オイル ゼン ラブ イット イン。

Mix minced shiitake mushrooms, onion, green onion and garlic and pork, then rub with yumnyomjan (Korean sauce) in.
ミックス ミンスト シイタケ マッシュルームス、オニオン、グリーン オニオン アンド ガーリック アンド ポーク、ゼン ラブ ウィズ ヤムニョムジャン (コリアン ソース) イン。

Heat sesame oil in a pan, stir- fry (3).
ヒート セサミ オイル イン ア パン、ステア フライ (スリー)。

Add kimchi of (2) and stir- fry it. Serve them in a pot, pour in just enough water to cover and boil.
アッド キムチ オブ (トゥー) アンド ステア フライ イット。 サーブ ゼム イン ア ポット、ポアー イン ジャスト イナフ ウォーター トゥー カバー アンド ボイル。
