料理で英会話レッスン
英語レシピ
Pork Cutlet
ポーク カットレットトンカツ
How to make


Sprinkle salt and black pepper on (2), coat the pork with the flour, and dip in mixed egg. Put some breadcrumbs over the meat, and press lightly with your hands. It's better to lightly sprinkle with flour, and coat with egg thoroughly.
スプリンクル ソルト アンド ブラック ペッパー オン (トゥー)、コート ザ ポーク ウィズ ザ フラワー、アンド ディップ イン ミックスト エッグ。プット サム ブレッドクラムス オーバー ザ ミート、アンド プレス ライトリー ウィズ ユア ハンズ。イッツ ベター トゥー ライトリー スプリンクル ウィズ フラワー、アンド コート ウィズ エッグ ソロウリー。

Preheat oil (to 160-170℃), and put (3) into the oil. When the surface of the pork cutlet becomes light brown, flip to fry the meat thoroughly. Right before taking out the cutlet turn up the heat to high to make the breading crispy.
プリヒート オイル (トゥー ワンハンドレッド シックスティー トゥー ワンハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス)、アンド プット (スリー) イントゥー ジ オイル。ウェン ザ サーフィス オブ ザ ポーク カットレット ビカムス ライト ブラウン、フリップ トゥー フライ ザ ミート ソロウリー。ライト ビフォア テイキング アウト ザ カットレット ターン アップ ザ ヒート トゥー ハイ トゥー メイク ザ ブレッディング クリスピー。

- 30minute
- about 485kcal
(per serving)