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英語レシピ

音声Pork Cutlet
ポーク カットレットトンカツ

How to make
1.

Tenderize pork cuts with a pestle to soften and shape the meat.

テンダライズ ポーク、カッツ ウィズ ア ペッスル トゥー ソフテン アンド シェイプ ザ ミート。

2.

Make cuts in the sinew running between the fat and lean meat to prevent pork from cooking away.

メイク カッツ イン ザ シニュー ランニング ビトゥイーン ザ ファット アンド リーン ミート トゥー プリベント ポーク フロム クッキング アウェイ。

3.

Sprinkle salt and black pepper on (2), coat the pork with the flour, and dip in mixed egg. Put some breadcrumbs over the meat, and press lightly with your hands. It's better to lightly sprinkle with flour, and coat with egg thoroughly.

スプリンクル ソルト アンド ブラック ペッパー オン (トゥー)、コート ザ ポーク ウィズ ザ フラワー、アンド ディップ イン ミックスト エッグ。プット サム ブレッドクラムス オーバー ザ ミート、アンド プレス ライトリー ウィズ ユア ハンズ。イッツ ベター トゥー ライトリー スプリンクル ウィズ フラワー、アンド コート ウィズ エッグ ソロウリー。

4.

Preheat oil (to 160-170℃), and put (3) into the oil. When the surface of the pork cutlet becomes light brown, flip to fry the meat thoroughly. Right before taking out the cutlet turn up the heat to high to make the breading crispy.

プリヒート オイル (トゥー ワンハンドレッド シックスティー トゥー ワンハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス)、アンド プット (スリー) イントゥー ジ オイル。ウェン ザ サーフィス オブ ザ ポーク カットレット ビカムス ライト ブラウン、フリップ トゥー フライ ザ ミート ソロウリー。ライト ビフォア テイキング アウト ザ カットレット ターン アップ ザ ヒート トゥー ハイ トゥー メイク ザ ブレッディング クリスピー。

5.

Remove from the pan, and drain on a tray with paper. Cut and arrange the pork on plates. And garnish with sauce and mustard paste.

リムーブ フロム ザ パン、アンド ドレイン オン ア トレイ ウィズ ペイパー。カット アンド アレンジ ザ ポーク オン プレイツ。アンド ガーニッシュ ウィズ ソース アンド マスタード ペイスト。

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  • 30minute
  • about 485kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • pork loin (for pork cutlet)
    4
    ポーク ロイン (フォー ポーク カットレット)
    フォー
  • salt & pepper
    a little of each
    ソルト アンド ペッパー
    ア リトル オブ イーチ
  • flour・mixed egg・crumbs・salad oil・sauce for pork cutlet・mustard
    フラワー・ミックスト エッグ・クラムズ・サラダ オイル・ソース フォー ポーク カットレット・マスタード
注目ワード