料理で英会話レッスン
英語レシピ
Clam and Burdock Mixed Tempura
クラム アンド バードック ミックスト テンプラアサリとゴボウのかき揚げ丼
How to make



5.
Put a good amount of (4) on flat wooden spoon. Preheat oil to 170℃, and from the rim of the pan let the (4) slide gently into the oil. When the batter becomes crispy in oil, turn over occasionally while stirring gently with cooking chopsticks.
プット ア グッド アマウント オブ (フォー) オン フラット ウッデン スプーン。プリヒート オイル トゥー ワンハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス、アンド フロム ザ リム オブ ザ パン レット ザ (フォー) スライド ジェントリー イントゥー ジ オイル。ウェン ザ バター ビカムズ クリスピー イン オイル、ターン オーバー オケージョナリー ワイル スティアリング ジェントリー ウィズ クッキング チョップスティックス。

- 30minute
- about 560kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- shelled clam
- 150g
- シェルド クラム
- ワンハンドレッド フィフティー グラムス
-
- vinegar
- a little
- ビネガー
- ア リトル
-
- burdock
- 1
- バードック
- ワン
-
- carrot
- 1/2
- キャロット
- ワン ハーフ
-
- honewort
- 16
- ホーンワート
- シックスティーン
-
- flour
- 2/3 cups and 1Tbsp
- フラワー
- トゥー サード カップス アンド ワン テーブルスプーン
-
- salad oil
- add to taste
- サラダ オイル
- アッド トゥー テースト
-
- rice
- 4 servings
- ライス
- フォー サービングス
-
- A(1/2 mixed egg in cold water to make 2/3 cups)
- エイ ( ワン ハーフ ミックスト エッグ イン コールド ウォーター トゥー メイク トゥー サード カップス)
-
- B(1 cup dashi soup, 3 Tbsps mirin, 3 Tbsps soy sauce)
- ビー (ワン カップ ダシ スープ、スリー テーブルスプーンズ ミリン、スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース)