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英語レシピ

音声Clam and Burdock Mixed Tempura
クラム アンド バードック ミックスト テンプラアサリとゴボウのかき揚げ丼

How to make
1.

Rinse clams, wipe off water with paper towel. Cut carrots into thin strips, cut honewort.

リンス クラムス、ワイプ オフ ウォーター ウィズ ペーパー タオル。カット キャロッツ イントゥー ティン ストリップス、カット ホーンワート。

2.

Scrape off burdock skin, put in vinegar water, and dry with paper towel.

スクレイプ オフ バードック スキン、プット イン ビネガー ウォーター、アンド ドライ ウィズ ペーパー タオル。

3.

Mix (A) in a bowl, add 2/3 cups flour and stir briefly with chopsticks. Don't over-mix; otherwise, the batter will become sticky.

ミックス (エイ) イン ア ボウル、アッド トゥー サーズ カップス フラワー アンド スティア ブリーフリー ウィズ チョップスティックス。ドント オーバー ミックス アザワイズ、ザ バター ウィル ビカム スティッキー。

4.

Put (1)and(2) in another bowl, add 1 Tbsp flour, and stir. Add (3) and mix.

プット ワン アンド トゥー イン アナザー ボウル、アッド ワン テーブルスプーン フラワー、アンド スター。アド スリー アンド ミックス。

5.

Put a good amount of (4) on flat wooden spoon. Preheat oil to 170℃, and from the rim of the pan let the (4) slide gently into the oil. When the batter becomes crispy in oil, turn over occasionally while stirring gently with cooking chopsticks.

プット ア グッド アマウント オブ (フォー) オン フラット ウッデン スプーン。プリヒート オイル トゥー ワンハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス、アンド フロム ザ リム オブ ザ パン レット ザ (フォー) スライド ジェントリー イントゥー ジ オイル。ウェン ザ バター ビカムズ クリスピー イン オイル、ターン オーバー オケージョナリー ワイル スティアリング ジェントリー ウィズ クッキング チョップスティックス。

6.

Take out the pan, and drain on a tray with paper. Put rice into individual donburi bowls, place the mixed tempura on top of the rice, and pour (B) sauce on top.

テイク アウト ザ パン、アンド ドレイン オン ア トレイ ウィズ ペーパー。プット ライス イントゥー インディビジュアル ドンブリ ボウルズ、プレイス ザ ミックスト テンプラ オン トップ オブ ザ ライス、アンド ポアー (ビー) ソース オン トップ。

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  • 30minute
  • about 560kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • shelled clam
    150g
    シェルド クラム
    ワンハンドレッド フィフティー グラムス
  • vinegar
    a little
    ビネガー
    ア リトル
  • burdock
    1
    バードック
    ワン
  • carrot
    1/2
    キャロット
    ワン ハーフ
  • honewort
    16
    ホーンワート
    シックスティーン
  • flour
    2/3 cups and 1Tbsp
    フラワー
    トゥー サード カップス アンド ワン テーブルスプーン
  • salad oil
    add to taste
    サラダ オイル
    アッド トゥー テースト
  • rice
    4 servings
    ライス
    フォー サービングス
  • A(1/2 mixed egg in cold water to make 2/3 cups)
    エイ ( ワン ハーフ ミックスト エッグ イン コールド ウォーター トゥー メイク トゥー サード カップス)
  • B(1 cup dashi soup, 3 Tbsps mirin, 3 Tbsps soy sauce)
    ビー (ワン カップ ダシ スープ、スリー テーブルスプーンズ ミリン、スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース)
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