料理で英会話レッスン
英語レシピ
Shinoda style Butterbur
シノダ スタイル バターバーフキの信田煮
How to make

Remove leaves of butterbur and sprinkle with salt. Rub the butterbur against a cutting board to soften the string. Cut butterbur into lengths that will fit the size of the pot.
リムーブ リーブス オブ バターバー アンド スプリンクル ウィズ ソルト。ラブ ザ バターバー アゲインスト ア カッティング ボード トゥー ソフテン ザ ストリング。カット バターバー イントゥー レングス ザット ウィル フィット ザ サイズ オブ ザ ポット。

Place the deep fried tofu on a cutting board, and roll one cooking pestle for easy opening. Pour boiling water over the deep fried tofu to eliminate excess oil. Rinse the dried fruit in cold water, rub hard with salted hands and wash away the salt with cold water.
プレイス ザ ディープ フライド ト-フ オン ア カッティング ボード、アンド ロール ワン クッキング ペッスル フォー イージー オープニング。ポアー ボイリング ウォーター オーバー ザ ディープ フライド トーフ トゥー イリミネイト エクセス オイル。リンス ザ ドライド フルーツ イン コールド ウォーター、ラブ ハード ウィズ ソルテッド ハンズ アンド ウォッシュ アウェイ ザ ソルト ウィズ コールド ウォーター。


Dry off deep fried tofu (3), sprinkle starch, spread mincemeat (4) on (3). Place the butterbur (2) in the center, roll like a spring roll, tie using dried fruit.
ドライ オフ ディープ フライド トーフ (スリー)、スプリンクル スターチ、スプレッド ミンスミート (フォー) オン (スリー)。プレイス ザ バターバー (トゥー) イン ザ センター、ロール ライク ア スプリング ロール、タイ ユージング ドライド フルーツ。


- 50minute
- about 408kcal
(per serving)
Ingredients
フォー サービングス
-
- butterbur
- 3
- バターバー
- スリー
-
- salt
- a little
- ソルト
- ア リトル
-
- deep-fried tofu
- 4 slices
- ディープ フライド トーフ
- フォー スライシズ
-
- dried fruit
- 10g
- ドライド フルーツ
- テン グラムス
-
- starch
- add to taste
- スターチ
- アッド トゥー テースト
-
- A(300g ground chicken meat, 1/2 green onion [minced], 3 fresh shiitake mushrooms, 1 egg)
- エイ(スリー ハンドレッド グラムス グラウンド チキン ミート、ワン ハーフ グリーン オニオン [ミンスト]、スリー フレッシュ シイタケ マッシュルームス、ワン エッグ)
-
- B(3 cups dashi soup, 2 Tbsps soy sauce, 2 Tbsps mirin , 1Tbsp sugar, 1 Tbsp sake, a dash of salt)
- ビー(スリー カップス ダシ スープ、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン シュガー、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ソルト)