料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chicken marinated in Miso
チキン マリネイテッド イン ミソ鶏肉の味噌漬けおひつご飯
How to make
Cut the chicken's stomach from top to bottom and open up rib cage, poke the remaining skin with a fork to make several holes. Add (A), and rub the chicken to make it absorb the seasonings. Let stand for about 20-30 min.
カット ザ チキンズ ストマック フロム トップ トゥー ボトム アンド オープンアップ リブケイジ、ポーク ザ リメイニング スキン ウィズ ア フォーク、トゥー メイク セベラル ホールズ。アッド (エイ)、アンド ラブ ザ チキン トゥー メイク イット アブソーブ ザ シーズニングス。レット スタンド フォー アバウト トゥエンティー トゥー サーティー ミニッツ。
Heat salad oil in frying pan, and lay down (1). When both sides of chicken are browned, cover the pan and continue to fry thoroughly. Move chicken to cutting board and slice thinly.
ヒート サラダ オイル イン フライング パン、アンド レイ ダウン (ワン)。ウェン ボウス サイズ オブ チキン アー ブラウンド、カバー ザ パン アンド コンティニュー トゥー フライ ソロウリー。ムーブ チキン トゥー カッティング ボード アンド スライス ティンリー。
Put rice into individual wooden container, place the chicken (2) on the top of rice. Arrange leeks, honewort, and seaweed on the small plate. Serve hot tea (or dashi soup) in small tea pot.
プット ライス イントゥー インディビジュアル ウッデン コンテイナー、プレイス ザ チキン (トゥー) オン ザ トップ オブ ライス。アレンジ リークス、ホーンワート、アンド シーウィード オン ザ スモール プレイト。サーブ ホット ティー (オア ダシ スープ) イン スモール ティー ポット。

- 20minute
- about 631kcal
(per serving)
Ingredients
フォー サービングス
-
- chicken thigh
- 500g
- チキン サイ
- ファイブ ハンドレッド グラムス
-
- salad oil
- 1 Tbsp
- サラダ オイル
- ワン テーブルスプーン
-
- leek
- 1/2
- リーク
- ワン ハーフ
-
- honewort
- 1/4 bunch
- ホーンワート
- ワン クオーター バンチ
-
- rice
- 4 servings
- ライス
- フォー サービングス
-
- soft grilled laver
- add to taste
- ソフト グリルド レイバー
- アッド トゥー テースト
-
- boiled green tea or dashi (dashi soup 400ml, 1Tbsp sake, 1tsp soy sauce, 1/2tsp salt) 400ml
- ボイルド グリーン ティー オア ダシ (ダシ スープ フォー ハンドレッド ミリリットルズ、ワン テーブルスプーン サケ、ワン ティースプーン ソイ ソース、ワン ハーフ ティースプーン ソルト) フォー ハンドレッド ミリリットルズ
-
- A(6 Tbsps miso, 3 Tbsps mirin, 1/2 Tbsp soy sauce
- エイ(シックス テーブルスプーンズ ミソ、スリー テーブルスプーンズ ミリン、ワン ハーフ テーブルスプーン ソイ ソース)