料理で英会話レッスン
英語レシピ
Bream with rice
ブリーム ウィズ ライスタイめし
How to make



5.
Place the rice, water, dashi konbu, and seasoning (A) to the pot, mix up briefly. Lay the bream on the top in the pot. Cover the lid and place over a high heat. When it comes to the boil, reduce the heat to low and simmer over for about 13 min.
プレイス ザ ライス、ウォーター、ダシ コンブ、アンド シーズニング (エイ) トゥー ザ ポット、ミックス アップ ブリーフリー。レイ ザ ブリーム オン ザ トップ イン ザ ポット。カバー ザ リッド アンド プレイス オーバー ア ハイ ヒート。ウェン イット カムズ トゥー ザ ボイル、リデュース ザ ヒート トゥー ロウ アンド シマー オーバー フォー アバウト サーティーン ミニッツ。



- 60minute
- about 499kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- rice
- 3cups
- ライス
- スリー カップス
-
- bream
- 1
- ブリーム
- ワン
-
- salt
- a little
- ソルト
- ア リトル
-
- honewort
- 5
- ホーンワート
- ファイブ
-
- dashi kombu
- 5cm cubes
- ダシ コンブ
- ファイブ センチメーター キューブス
-
- water
- 600ml
- ウォーター
- シックス ハンドレッド ミリリットルズ
-
- A(2Tbsps low salt soy sauce, 1Tbsp sake, a dash of salt)
- エイ (トゥー テーブルスプーンズ ロウ ソルト ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ソルト)