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英語レシピ

音声Teriyaki yellowtail
テリヤキ イエロウテイルブリの照り焼き

How to make
1.

Sprinkle yellowtail with salt ,cut them in half. Place fillet in sauce (A), let them stand 30mins. Turn them over, making sure to soak both sides in the sauce.

スプリンクル イエローテイル ウィズ ソルト、カット ゼム イン ハーフ。プレイス フィレ イン ソース (エイ) レット ゼム スタンド サーティー ミニッツ。ターン ゼム オーバー、メイキング シュアー トゥー ソーク ボウス サイズ イン ザ ソース。

2.

Heat skillet, place the dry fillets in hot oil with the skin side, dip them in sauce (A) occasionally and turn them upside down until there is fried color.

ヒート スキレット、プレイス ザ ドライ フィレイズ イン ホット オイル ウィズ ザ スキン サイド、ディップ ゼム イン ソース (エイ) オケージョナリー アンド ターン ゼム アップサイド ダウン アンティル ゼア イズ フライド カラー。

3.

Put them in a plate and decorate with grated daikon and ginger.

プット ゼム イン ア プレイト アンド デコレイト ウィズ グレイテッド ダイコン アンド ジンジャー。

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  • 40minute
  • about 276kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • yellowtail filet
    4pieces
    イエロウテイル フィレ
    フォー ピーシズ
  • salt
    a dash of
    ソルト
    ア ダッシュ オブ
  • grated daikon
    1/6
    グレイテッド ダイコン
    ワン シックス
  • ginger
    4 pieces
    ジンジャー
    フォー ピーシズ
  • A(1/2 cup soy sauce, 4Tbsps mirin, 1Tbsp sake and salad oil)
    エイ(ワン ハーフ カップ ソイ ソース、フォー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン サケ アンド サラダ オイル)
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