料理で英会話レッスン
英語レシピ
Cheese risotto
チーズ リゾットチーズリゾット
How to make
3.
Heat olive oil in a skillet over low heat, fry (1) until there's an aroma, add onion. Fry onion till clear, add rice. Pour in (A) to the skillet when rice turns white, boil 20min.
ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット オーバー ロウ ヒート、 フライ (ワン) アンティル ゼアーズ アン アロマ、 アッド オニオン。 フライ オニオン ティル クリア、 アッド ライス。 ポアー イン (エイ) トゥー ザ スキレット ウェン ライス ターンズ ホワイト、 ボイル トゥエンティー ミニッツ。


- 40minute
- about 401kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- rice
- 3 cups
- ライス
- スリー カップス
-
- onion
- 1/2
- オニオン
- ワン ハーフ
-
- garlic
- 1 piece
- ガーリック
- ワン ピース
-
- olive oil
- 3Tbsps
- オリーブ オイル
- スリー テーブルスプーンズ
-
- bay leaf
- 1
- ベイ リーフ
- ワン
-
- parmesan cheese
- 80g
- パルメザン チーズ
- エイティー グラムス
-
- Gorgonzola cheese
- 40g
- ゴルゴンゾーラ チーズ
- フォーティー グラムス
-
- white wine
- 50ml
- ホワイト ワイン
- フィフティー ミリリットルズ
-
- minced parsley
- add to taste
- ミンスト パセリ
- アッド トゥー テイスト
-
- A(900ml water, 1cube soup stock)
- エイ (ナイン ハンドレッド ミリリットルズ ウォーター、 ワン キューブ スープ ストック)