季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Cheese risotto
チーズ リゾットチーズリゾット

How to make
1.

Wash rice and strain with a sieve. Mince garlic and onion.

ウォッシュ ライス アンド ストレイン ウィズ ア シーブ。 ミンス ガーリック アンド オニオン。

2.

Grate parmesan cheese and mince Gorgonzola cheese.

グレイト パルメザン チーズ アンド ミンス ゴルゴンゾーラ チーズ。

3.

Heat olive oil in a skillet over low heat, fry (1) until there's an aroma, add onion. Fry onion till clear, add rice. Pour in (A) to the skillet when rice turns white, boil 20min.

ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット オーバー ロウ ヒート、 フライ (ワン) アンティル ゼアーズ アン アロマ、 アッド オニオン。 フライ オニオン ティル クリア、 アッド ライス。 ポアー イン (エイ) トゥー ザ スキレット ウェン ライス ターンズ ホワイト、 ボイル トゥエンティー ミニッツ。

4.

When rice is tender but still firm (al dente), add (2) and pour in the white wine. Turn off the heat after several minutes.

ウェン ライス イズ テンダー バット スティル ファーム (アル デンテ)、 アッド (トゥー) アンド ポアー イン ザ ホワイト ワイン。 ターン オフ ザ ヒート アフター セベラル ミニッツ。

5.

Place (4) on a plate , decorate with parsley.

プレイス (フォー) オン ア プレート、 デコレート ウィズ パセリ。

レシピ印刷用ページはこちら
  • 40minute
  • about 401kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • rice
    3 cups
    ライス
    スリー カップス
  • onion
    1/2
    オニオン
    ワン ハーフ
  • garlic
    1 piece
    ガーリック
    ワン ピース
  • olive oil
    3Tbsps
    オリーブ オイル
    スリー テーブルスプーンズ
  • bay leaf
    1
    ベイ リーフ
    ワン
  • parmesan cheese
    80g
    パルメザン チーズ
    エイティー グラムス
  • Gorgonzola cheese
    40g
    ゴルゴンゾーラ チーズ
    フォーティー グラムス
  • white wine
    50ml
    ホワイト ワイン
    フィフティー ミリリットルズ
  • minced parsley
    add to taste
    ミンスト パセリ
    アッド トゥー テイスト
  • A(900ml water, 1cube soup stock)
    エイ (ナイン ハンドレッド ミリリットルズ ウォーター、 ワン キューブ スープ ストック)
注目ワード