料理で英会話レッスン
英語レシピ
Potato Open Omelets
ポテト オープン オムレツジャガイモのオープンオムレツ
How to make
1.
Wash potatoes thoroughly, place potatoes with skin in a pot filled with water, and bring to a boil. When potatoes are tender enough for a bamboo skewer to pierce without difficulty, discard hot water and peel the potatoes. Cut them into quarter-rounds. Remove seeds from tomatoes, and cut into 1.5cm cubes.
ウォッシュ ポテトズ ソロウリー、プレイス ポテトズ ウィズ スキン イン ア ポット フィルド ウィズ ウォーター、アンド ブリング トゥー ア ボイル。ウェン ポテトズ アーテンダー イナフ フォー ア バンブー スキューアー トゥー ピアス ウィズアウト ディフィカルティー、ディスカード ホット ウォーター アンド ピール ザ ポテトズ。カット ゼム イントゥー クォーターラウンズ。リムーブ シーズ フロム トマトズ、アンド カット イントゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター キューブ。



- 45minute
- about 450kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- eggs
- 8
- エッグス
- エイト
-
- potatoes
- 2
- ポテトズ
- トゥー
-
- tomato
- 1
- トマト
- ワン
-
- nutmeg
- a little
- ナツメグ
- ア リトル
-
- garlic
- one piece
- ガーリック
- ワン ピース
-
- butter
- 60g
- バター
- シックスティー グラムス
-
- salt & pepper
- a little
- ソルト アンド ペッパー
- ア リトル
-
- salad oil
- add to taste
- サラダ オイル
- アッド トゥー テイスト
-
- bacon
- 4
- ベーコン
- フォー
-
- minced parsley
- 2tsps
- ミンスト パセリ
- トゥー ティースプーンズ
-
- ready made demi-glace sauce
- add to taste
- レディ メイド デミ グラス ソース
- アッド トゥー テイスト