料理で英会話レッスン
英語レシピ
Deep-fried shrimp
ディープ フライド シュリンプエビフライ
How to make




Dry the shrimp, sprinkle salt and pepper, coat the shrimp with flour, and shake off excess flour. Dip the shrimp in the mixed egg, and place on the bread crumbs. Then put some bread crumbs over the shrimp, and grasp lightly with your hands.
ドライ ザ シュリンプ、スプリンクル ソルト アンド ペッパー、コート ザ シュリンプ ウィズ フラワー、アンド シェイク オフ エクセス フラワー。 ディップ ザ シュリンプ イン ザ ミックスド エッグ アンド プレイス オン ザ ブレッド クラムス。 ゼン プット サム ブレッド クラムス オーバー ザ シュリンプ、アンド グラスプ ライトリー ウィズ ユア ハンズ。

Preheat oil to 180℃ hold the tail of shrimp put it into oil. When there are less bubbles in the oil and the batter starts to harden keep frying and rolling shrimp with chopsticks. When the oil bubbles become small and shrimp floats up to the surface remove and drain on a tray.
プリヒート オイル トゥー ワンハンドレッド エイティ ディグリーズ セルシウス、ホールド ザ テイル オブ シュリンプ、プット イト イントゥー オイル。 ウェン ゼア アー レス バブルズ イン ジ オイル アンド ザ バター スターツ トゥ ハードン、キープ フライング アンド ローリング シュリンプ ウィズ チョップスティックス。 ウェン ジ オイル バブルズ ビカム スモール アンド シュリンプ フローツ アップ トウ ザ サーフィス、リムーブ アンド ドレイン オン ア トレイ。

- 45minute
- about 567kcal
(per serving)
Ingredients
フォー サービングス
-
- shrimp
- 12
- シュリンプ
- トゥエルブ
-
- salt・pepper
- a little
- ソルト・ペッパー
- ア リトル
-
- oil
- as appropriate
- オイル
- アズ アプロプリエイト
-
- batter (flour, mixed egg, bread crumbs as desired)
- バター (フラワー、ミックスト エッグ、ブレッド クラムズ アズ デサイアード)
-
- relish vegetables (cabbage, potato salad, lemon, parsley if desired)
- レリッシュ ベジタブルズ (キャベッジ、ポテトサラダ、レモン、パルシー イフ デザイアード)