料理で英会話レッスン
英語レシピ
Homemade Manju with Meat Filling
ホームメイド マンジュウ ウィズ ミート フィリング手作り肉まん
How to make

Put (1) into a bowl, add lukewarm water (about 45℃), and mix them with your hands. When the dough is completely mixed, add the sesame oil, and knead well about 6-7 min.
プット (ワン) イントゥー ア ボウル、アッド ルークウォーム ウォーター (アバウト フォーティーファイブ ディグリーズ セルシウス)、アンド ミックス ゼム ウィズ ユア ハンズ。 ウェン ザ ドウ イズ コンプリートリー ミックスド、アッド ザ セサミ オイル、アンド ニード ウェル アバウト シックス トゥー セブン ミニッツ。

Form (2) into a round shape, put into a bowl. Wrap and place in 50℃ water. Ferment the dough to make it double in size. Add warm water, so that the temperature doesn't go down. (The first fermentation)
フォーム (トゥー) イントゥー ア ラウンド シェイプ、プット イントゥー ア ボウル。 ラップ アンド プレイス イン フィフティー ディグリーズ セルシウス ウォーター。 ファーメント ザ ドウ トゥ メイク イト ダブル イン サイズ。アッド ウォーム ウォーター、ソー ザット ザ テンプラチャー ダズント ゴー ダウン (ザ ファスト ファーメンテーション)。
Knead dough softly, squeeze air out and roll them into stick shapes. Cut into 12 equal portions, and roll into balls. Put a wet towel on them, let stand 10 min.
ニード ドウ ソフトリー、スクイーズ エアー アウト アンド ロール ゼム イントゥー スティック シェイプ。 カット イントゥー トゥエルブ イコール ポーションズ、アンド ロール イントゥー ボールズ。 プット ア ウェット タオル オン ゼム、レット スタンド テン ミニッツ。


- 180minute
- about 345kcal
(per serving)
Ingredients
トゥエルブ
-
- lukewarm water
- 260ml
- ルークウォーム ウォーター
- トゥー ハンドレッド シックスティー ミリリットルズ
-
- sesame oil
- 1Tbsp
- セサミ オイル
- ワン テーブルスプーン
-
- A (300g soft flour, 100g high-gluten flour, 2Tbsps sugar, 1/2tsp salt, 1and1/2tsp dry yeast, 1tsp baking powder)
- エイ (スリ- ハンドレッド グラムス ソフト フラワー、ワン ハンドレッドグラムス ハイグルテン フラワー、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ワン ハーフ ティースプーン ソルト、ワン アンド ア ハーフ ティースプーンズ ドライ イースト、ワン ティースプーン ベイキング パウダー)ハーフ スモール スプーン ソルト アンド ペッパー)ガーリック、サム サラダ オイル、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワンハーフ テー
-
- B (200g minced pork, ginger juice, sugar minced onion 1/2tsp each, 4 pieces minced dried shiitake, 1Tbsp sesame oil, 1Tbsp sake, 2Tbsps soy sauce, salt and pepper)
- ビー (トゥー ハンドレッド グラムス ミンスト ポーク、ジンジャー ジュース、シュガー、ミンスト オニオン、ワンハーフ ティースプーン イーチ、フォー ピーシーズ ミンスト ドライド シイタケ、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワン テーブルスプーン サケ、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ソルト アンド ペッパー)[、ワンハーフ テーブルスプーン グレイテッド ジンジャー)Vズ オブ ロータス ルート サンドウィ