料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chinese Style Chicken Teriyaki
チャイニーズ スタイル チキン テリヤキ中国風鶏の照り焼き
How to make

1.
Poke the remaining skin of chicken with a fork to make several holes. Add (A) into pot, boil and let stand until cool. Soak chicken, sliced ginger and leeks for about an hour.
ポーク ザ リメイニング スキン オブ チキン ウィズ ア フォーク トゥー メイク セブラル ホールズ。 アッド (エイ) イントゥー ポット、ボイル アンド レット スタンド アンティル クール。 ソーク チキン、スライスド ジンジャー アンド リークス フォー アバウト アン アワー。

3.
Heat another frying pan without oil, put in gyoza pastry. Cut the chicken (2), and the cucumber into julienne strips. wrap chicken, leek, cucumber and sweet miso with 2 pieces of pastry.
ヒート アナザー フライング パン ウィズアウト オイル、プット イン ギョウザ ペイストリー。 カット ザ チキン (トゥー)、アンド ザ キューカンバー イントゥー ジューリエン ストリップス。 ラップ チキン、リーク、キューカンバー アンド スイート ミソ ウィズ トゥー ピーシズ オブ ペイストリー。

- 90minute
- about 455kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- chicken thighs
- 2
- チキン サイズ
- トゥー
-
- ginger
- 1 piece
- ジンジャー
- ワン ピース
-
- leek( the top)
- add to taste
- リーク (ザ トップ)
- アッド トゥー テイスト
-
- sliced leek・cucumber
- 1/2 each
- スライスド リーク・キューカンバー
- ワンハーフ イーチ
-
- oil・gyoza pastry・sweet miso
- as appropriate
- オイル・ギョーザ ペイストリー・スイート ミソ
- アズ アプロプリエイト
-
- A (3Tbsps honey, soy sauce・sake 1/2cup for each)
- エイ (スリー テーブルスプーンズ ハニー、ソイ ソース・サケ ワンハーフ カップ フォー イーチ)