料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chinese style rice porridge with crispy chicken skin
チャイニーズ スタイル ライス ポーリッジ ウィズ クリスピー チキン スキン中華がゆカリカリ鶏皮のせ
How to make



6.
Place meat on a heat-resistant plate, sprinkle with (A), add the sliced green part of green onion and ginger, wrap steam with plastic wrap, stream with microwave(500w) for 5〜6 min. Turn over meat to heat well.
プレイス ミート オン ア ヒート レジスタント プレイト、スプリンクル ウィズ エイ、アッド ザ スライスド グリーン パート オブ グリーン オニオンズ アンド ジンシャー、ラップ ソフトリー ウィズ プラスチック ラップ、スティーム ウィズ マイクロウェイブ (ファイブハンドレッド ワッツ) フォー ファイブ トゥー シックス ミニッツ。ターン オーバー ミート トゥー ヒート ウェル。

- 60minute
- about 322kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- rice
- 1 cup
- ライス
- ワン カップ
-
- water
- 1000ml
- ウォーター
- ワン サウザンド ミリリットルズ
-
- chicken thigh
- 1
- チキン サイ
- ワン
-
- green onion
- 1/3
- グリーン オニオン
- ワン サード
-
- ginger
- 1 piece
- ジンジャー
- ワン ピース
-
- frying oil
- as appropriate
- フライング オイル
- アズ アプロプリエイト
-
- sesame oil.
- a little
- セサミ オイル
- ア リトル
-
- A (a little salt ,pepper and sake)
- エイ (ア リトル ソルト、ペッパー アンド サケ)