季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Cold jellyfish, cucumber and shrimp
コールド ジェリーフィッシュ、キューカンバー アンド シュリンプクラゲとキュウリと干しエビの冷菜

How to make
1.

Remove salt from jellyfish in water, cut them into good serving sizes. (follow the explanation on the package.)

リムーブ ソルト フロム ジェリーフィッシュ イン ウォーター、カット ゼム イントゥー グッド サービング サイジズ (フォロウ ジ エクプラネーション オン ザ パッケージ。)

2.

Peel cucumbers, beat them with pestle to make them soft, them slice.

ピール キューカンバーズ、ビート ゼム ウィズ ペストー トゥー メイク ゼム ソフト、ゼン スライス。

3.

soften dry shrimp with warm water and mince.

ソフン ドライ シュリンプ ウィズ ウォーム ウォーター アンド ミンス。

4.

Heat sesame oil in a skillet, stir in shrimp of (3) until fragrant, season with (A).

ヒート セサミ オイル イン ア スキレット。ステア イン シュリンプ オブ (スリー) アンティル フレグラント、シーズン ウィズ (エイ)。

5.

Add jellyfish and cucumbers in a bowl, mix well with (4) , chill in refrigerator.

アッド ジェリーフィッシュ アンド キューカンバーズ イン ア ボウル、ミックス ウェル ウィズ (フォー)、チル イン リフリジェレイター。

レシピ印刷用ページはこちら
  • 20minute
  • about 108kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • salted jellyfish
    200g
    ソルテッド ジェリーフィッシュ
    トゥー ハンドレッド グラムス
  • cucumbers
    2
    キューカンバーズ
    トゥー
  • dried shrimp
    30g
    ドライド シュリンプ
    サーティ グラムス
  • sesame oil
    2Tbsps
    セサミ オイル
    トゥー テーブルスプーンズ
  • A (1Tbsp soy sauce, 1Tbsp vinegar, 1Tbsp sugar)
    エイ (ワン テーブルスプーン ソイ ソース、ワン テーブルスプーン ビネガー、ワン テーブルスプーン シュガー)
注目ワード