Remove salt from jellyfish in water, cut them into good serving sizes. (follow the explanation on the package.)
リムーブ ソルト フロム ジェリーフィッシュ イン ウォーター、カット ゼム イントゥー グッド サービング サイジズ (フォロウ ジ エクプラネーション オン ザ パッケージ。)
Peel cucumbers, beat them with pestle to make them soft, them slice.
ピール キューカンバーズ、ビート ゼム ウィズ ペストー トゥー メイク ゼム ソフト、ゼン スライス。
soften dry shrimp with warm water and mince.
ソフン ドライ シュリンプ ウィズ ウォーム ウォーター アンド ミンス。
Heat sesame oil in a skillet, stir in shrimp of (3) until fragrant, season with (A).
ヒート セサミ オイル イン ア スキレット。ステア イン シュリンプ オブ (スリー) アンティル フレグラント、シーズン ウィズ (エイ)。
Add jellyfish and cucumbers in a bowl, mix well with (4) , chill in refrigerator.
アッド ジェリーフィッシュ アンド キューカンバーズ イン ア ボウル、ミックス ウェル ウィズ (フォー)、チル イン リフリジェレイター。