料理で英会話レッスン
英語レシピ
Beef soup
ビーフ スープコムク(牛肉のスープ)
How to make


3.
When the white radish in (2) becomes halfway soft, add carrot and celery, simmer over low heat. When beef and vegetables become soft, remove from pot and let it cool.
ウェン ザ ホワイト ラディッシュ イン (トゥー) ビカムス ハーフウェイ ソフト、アッド キャロット アンド セロリ、シマー オーバー ロウ ヒート。 ウェン ビーフ アンド ベジタブルズ ビカム ソフト、リームブ フロム ポット アンド レット イット クール。

4.
Cut beef and vegetables into big pieces. Skim the fat which has floated to the top of the broth, then put beef and vegetables into pot and boil them a little more.
カット ビーフ アンド ベジタブルズ イントゥー ビッグ ピーシーズ。 スキム ザ ファット ウィッチ ハズ フローテッド トゥー ザ トップ オブ ザ ブロース、ゼン プット ビーフ アンド ベジタブルズ イントゥー ポット アンド ボイル ゼム ア リトル モア。

- 180minute
- about 265kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- beef (block)
- 600g
- ビーフ (ブロック)
- シックス ハンドレッド グラムス
-
- daikon (white radish)
- 1/3
- ダイコン (ホワイト ラディッシュ)
- ワンサード
-
- carrot
- 1/2
- キャロット
- ワンハーフ
-
- celery
- 4 stalks
- セロリ
- フォー ストックス
-
- water
- 20 cups
- ウォーター
- トゥエンティ カップス
-
- garlic
- 2 pieces
- ガーリック
- トゥー ピーシーズ
-
- leeks
- 2
- リークス
- トゥー
-
- salt & pepper
- a little
- ソルト アンド ペッパー
- ア リトル