料理で英会話レッスン
英語レシピ
Yukkejan (beef and vegetable spicy soup)
ユッケジャン (ビーフ アンド ベジタブル スパイシー スープ)ユッケジャン(牛肉と野菜の辛味スープ)
How to make

1.
Put ribs in water to wash out blood. Heat yan with boiled water, peel off black part. Cut leeks into 10cm slices, tear them into small pieces and heat with hot water, wash with cold water.
プット リブズ イン ウォーター トゥー ウォッシュ アウト ブラッド。 ヒート ヤン ウィズ ボイルド ウォーター、ピール オフ ブラック パート。 カット リークス イントゥー テン センチメーター スライシーズ、ティア ゼム イントゥー スモール ピーシーズ アンド ヒート ウィズ ホット ウォーター、 ウォッシュ ウィズ コールド ウォーター。




- 180minute
- about 275kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- ribs with bones
- 600g
- リブズ ウィズ ボーンズ
- シックス ハンドレッド グラムス
-
- yan (tripe)
- 500g
- ヤン (トライプ)
- ファイブ ハンドレッド グラムス
-
- leeks
- 4
- リークス
- フォー
-
- grated garlic
- 3Tbsps
- グレイテッド ガーリック
- スリー テーブルスプーンズ
-
- minced green onion
- 1Tbsp
- ミンスト グリーン オニオン
- ワン テーブルスプーン
-
- water
- 10 cups
- ウォーター
- テン カップス
-
- red pepper
- a little
- レッドペッパー
- ア リトル
-
- soy sauce
- 2Tbsps
- ソイ ソース
- トゥー テーブルスプーンズ
-
- sesame oil
- 1tsp
- セサミ オイル
- ワン ティースプーン
-
- salt & pepper
- a little each
- ソルト アンド ペッパー
- ア リトル イーチ
-
- kochijan (korean miso)
- a little
- コチュジャン (コリアン ミソ)
- ア リトル