季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Yukkejan (beef and vegetable spicy soup)
ユッケジャン (ビーフ アンド ベジタブル スパイシー スープ)ユッケジャン(牛肉と野菜の辛味スープ)

How to make
1.

Put ribs in water to wash out blood. Heat yan with boiled water, peel off black part. Cut leeks into 10cm slices, tear them into small pieces and heat with hot water, wash with cold water.

プット リブズ イン ウォーター トゥー ウォッシュ アウト ブラッド。 ヒート ヤン ウィズ ボイルド ウォーター、ピール オフ ブラック パート。 カット リークス イントゥー テン センチメーター スライシーズ、ティア ゼム イントゥー スモール ピーシーズ アンド ヒート ウィズ ホット ウォーター、 ウォッシュ ウィズ コールド ウォーター。

2.

Boil (1) ribs with 2 liters of water for about 2 hours, skim off scum during boiling. Save bone stock . Separate meat from bone, cut yan into big pieces.

ボイル (ワン) リブズ ウィズ トゥー リッターズ オブ ウォーター フォー アバウト トゥー アワーズ、スキム オフ スカム デュアリング ボイリング。 セイブ ボーン ストック。 セパレイト ミート フロム ボーン、カット ヤン イントゥー ビッグ ピーシーズ。

3.

Mix rib meat with yan, sesame oil, red pepper, minced green onion, garlic and soy sauce.

ミックス リブ ミート ウィズ ヤン、セサミ オイル、レッド ペッパー、ミンスト グリーン オニオン、ガーリック アンド ソイ ソース。

4.

Remove fat from top of (2), put in (3) and (1) leeks, boil and season with kochijan. (You can also use red pepper oil instead of kochijan)

リムーブ ファット フロム トップ オブ (トゥー)、プット イン (スリー) アンド (ワン) リークス、ボイル アンド シーズン ウィズ コチュジャン。 (ユー キャン オルソー ユーズ レッド ペッパー オイル インステッド オブ コチュジャン)

レシピ印刷用ページはこちら
  • 180minute
  • about 275kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • ribs with bones
    600g
    リブズ ウィズ ボーンズ
    シックス ハンドレッド グラムス
  • yan (tripe)
    500g
    ヤン (トライプ)
    ファイブ ハンドレッド グラムス
  • leeks
    4
    リークス
    フォー
  • grated garlic
    3Tbsps
    グレイテッド ガーリック
    スリー テーブルスプーンズ
  • minced green onion
    1Tbsp
    ミンスト グリーン オニオン
    ワン テーブルスプーン
  • water
    10 cups
    ウォーター
    テン カップス
  • red pepper
    a little
    レッドペッパー
    ア リトル
  • soy sauce
    2Tbsps
    ソイ ソース
    トゥー テーブルスプーンズ
  • sesame oil
    1tsp
    セサミ オイル
    ワン ティースプーン
  • salt & pepper
    a little each
    ソルト アンド ペッパー
    ア リトル イーチ
  • kochijan (korean miso)
    a little
    コチュジャン (コリアン ミソ)
    ア リトル
注目ワード