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英語レシピ

音声Korean style sashimi donburi (seafood on rice)
コリアン スタイル サシミ ドンブリ (シーフード オン ライス)韓国風刺身どんぶり

How to make
1.

Put Korean miso, vinegar, sugar, and sesame oil in a bowl, add soy sauce to make chokojujan.

プット コリアン ミソ、ビネガー、シュガー、アンド セサミ オイル イン ア ボウル、アッド ソイ ソース トゥ メイク チョコチュジャン。

2.

Immerse julienne-striped radish and cucumber rubbed with salt in water.

イマース ジュリエンス ストリップド ラディッシュ アンド キューカンバー、ラブド ウィズ ソルト イン ウォーター。

3.

Cut soft green lettuce into 1cm width and cut, shiso leaves into strips. Chop red and green chili peppers, remove seeds. Slice garlic.

カット ソフト グリーン レタス イントゥー ワン センチメーター ウィズ アンド カット、シソ リーブズ イントゥ ストリップス。 チョップ レッド アンド グリーン チリ ペッパーズ、リムーブ シーズ。 スライス ガーリック。

4.

Place sashimi and vegetables on rice, sprinkle sesame and add a few drops of sesame oil. Serve chokojujan in small dishes.

プレイス サシミ アンド ベジタブルズ オン ライス、スプリンクル セサミ アンド アッド ア フュー ドロップス オブ セサミ オイル。 サーブ チョコチュジャン イン スモール ディッシーズ。

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  • 20minute
  • about 383kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • rice
    3 cups
    ライス
    スリー カップス
  • sashimi (tuna, flounder, bream and so on)
    400g
    サシミ (ツナ、フラウンダー、ブリーム アンド ソー オン)
    フォー ハンドレッド グラムス
  • daikon (white radish)
    1/3
    ダイコン (ホワイト ラディッシュ)
    ワンサード
  • cucumber
    1
    キューカンバー
    ワン
  • green chili peppers
    2
    グリーン チリ ペッパーズ
    トゥー
  • red chili peppers
    2
    レッド チリ ペッパーズ
    トゥー
  • soft green lettuce
    8 leaves
    ソフト グリーン レタス
    エイト リーブズ
  • shiso leaves
    8
    シソ リーフズ
    エイト
  • garlic
    4 pieces
    ガーリック
    フォー ピーシーズ
  • sesame oil
    a little
    セサミ オイル
    ア リトル
  • sesame
    a little
    セサミ
    ア リトル
  • salt
    a little
    ソルト
    ア リトル
  • chokojujan (6Tbsps Korean miso, 2Tbsps vinegar, 2Tbsps soy sauce, 1Tbsp sugar, a little sesame oil)
    チョコチュジャン (シックス テーブルスプーンズ コリアン ミソ、トゥー テーブルスプーンズ ビネガー、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン シュガー、ア リトル セサミ オイル)
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