料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chicken Jijimi
チキン チヂミ鶏肉のチヂミ(韓国風お好み焼き)
How to make


2.
Chop garlic, green onions, and ginger and put them into a bowl. Add pepper, salt, sesame oil, and sugar and mix well. Rub them on chicken of (1), make it flat and set aside for a while.
チョップ ガーリック、グリーン オニオンズ、アンド ジンジャー アンド プット ゼム イントゥー ア ボウル。 アッド ペッパー、ソルト、セサミ オイル、アンド シュガー アンド ミックス ウェル。 ラブ ゼム オン チキン オブ (ワン)、メイク イト フラット アンド セット アサイド フォー ア ホワイル。

- 40minute
- about 310kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- chicken thighs
- 600g
- チキン サイズ
- シックス ハンドレッド グラムス
-
- pine nuts
- a little
- パイン ナッツ
- ア リトル
-
- black pepper
- a little
- ブラック ペッパー
- ア リトル
-
- ginkgo nuts
- 10
- ギンコウ ナッツ
- テン
-
- green chili pepper
- 10
- グリーン チリ ペッパー
- テン
-
- chicken sauce(1.5tsps salt, 1/2tsp of pepper, 2Tbsps of minced green onion, 1Tbsp of grated garlic, some salad oil, 1Tbsp sesame oil,1/2Tbsp sugar, 1/2Tbsp grated ginger
- チキン ソース(ワンポイントファイブ ティースプーンズ ソルト、ワンハーフ ティースプーン オブ ペッパー、トゥー テーブルスプーンズ オブ ミンスト グリーン オニオン、ワン テーブルスプーン オブ グレイテッド ガーリック、サム サラダ オイル、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワンハーフ テーブルスプーン シュガー、ワンハーフ テーブルスプーン グレイテッド ジンジャー)