料理で英会話レッスン
英語レシピ
Colorful vegetables
カラフル ベジタブルズ彩り野菜の包み料理
How to make
2.
Soak shiitake in hot water with sugar, remove the stems and julienne. If possible, buy boiled bamboo shoots. If you use fresh ones, boil in 2 liters water with 100g rice bran and 2 red peppers for 30〜60min to remove scum.
ソーク シイタケ イン ホット ウォーター ウィズ シュガー、リムーブ ザ ステムズ アンド ジュリエン。 イフ ポッシブル バイ ボイルド バンブー シュート、イフ ユー ユーズ フレッシュ ワンズ、ボイル イン トゥー リター ウォーター ウィズ ワン ハンドレッド グラムス ライス ブラン アンド トゥー レッド ペッパーズ フォー サーティー トゥー シックスティー ミニッツ トゥ リムーブ スカム。




- 20minute
- about 104kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- boiled bamboo shoot
- 100g
- ボイルド バンブー シュート
- ワン ハンドレッド グラムス
-
- dried shiitake mushrooms
- 5
- ドライド シイタケ マッシュルームズ
- ファイブ
-
- green peppers
- 2
- グリーン ペッパーズ
- トゥー
-
- carrot
- 1
- キャロット
- ワン
-
- daikon(white radish)
- 1/2
- ダイコン(ホワイト ラディッシュ)
- ワンハーフ
-
- soy sauce
- 3tsps
- ソイ ソース
- スリー ティースプーンズ
-
- salt・sesame oil
- a little
- ソルト・セサミオイル
- ア リトル
-
- sauce for white radish(2 cups vinegar, 1 cup water, 1 cup sugar, a little salt)
- ソース フォー ホワイト ラディッシュ (トゥー カップス ビネガー、ワン カップ ウォーター、ワン カップ シュガー、ア リトル ソルト)