季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Berry berry tart
ベリー ベリー タルトベリーベリータルト

How to make
1.

Leave butter and cream cheese out until they are at room temperature to make them soft.

リーブ バター アンド クリーム チーズ アウト アンティル ゼイ アー アット ルーム テンパーチャー トゥー メイク ゼム ソフト。

2.

Sprinkle with soft flour. Beat eggs. Remove strawberries stems and cut in half.

スプリンクル ウィズ ソフト フラワー。 ビート エッグス。 リムーブ ストロベリーズ ステムズ アンド カット イン ハーフ。

3.

Pour about 1 tablespoon of water into gelatin, make gelatin moist.

ポー アバウト ワン テーブルスプーン オブ ウォーター イントゥー ゼラチン、メイク ゼラチン モイスト。

4.

Mix (A) well. Preheat oven to 180 degrees ℃.

ミックス (エイ) ウェル。 プリヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド エイティ ディグリーズ セルシウス。

5.

Put butter and sugar in a bowl, mix with whisk until creamy to make tart crust.

プット バター アンド シュガー イン ア ボウル、ミックス ウィズ ウィスク アンテイル クリーミー トゥー メイク タート クラスト。

6.

Mix (5) with yolk, add soft flour and mix lightly with a rubber spoon.

ミックス (ファイブ) ウィズ ヨーク、アッド ソフト フラワー アンド ミックス ライトリー ウィズ ア ラバー スプーン。

7.

When dough becomes crumbly, wrap with plastic wrap, and put in fridge for 1 hour.

ウエン ドウ ビカムズ クランブリー、ラップ ウィズ プラスチック ラップ、アンド プット イン フリッジ フォー ワン アワー。

8.

Flatten to 2〜3mm thickness larger than mold with a rolling pin. Hold mold tightly and put in dough.

フラテン トゥー トゥー トゥー スリー ミリメーターズ ティックネス ラージャー ザン モウルド ウィズ ア ローリング ピン。 ホールド モウルド タイトリー アンド プット イン ドウ。

9.

Spread the baking seat, poke holes all over dough with a fork, put a heavy weight on top and cook in oven at 180℃ for 20 minutes.

スプレッド ザ ベイキング シート、ポーク ホールズ オール オーバー ドウ ウィズ ア フォーク、プット ア ヘビー ウエイト オン トップ アンド クック イン オーブン アット ワン ハンドレッド エイティ ディグリーズ セルシウス フォー トゥエンティ ミニッツ。

10.

Add cream cheese, mix it with (A) to make cream.

アッド クリーム チーズ、ミックス イット ウィズ (エイ) トゥー メイク クリーム。

11.

Put the wet gelatin in a bowl, put the bowl into a larger bowl with hot water when it melts, mix in (10)

プット ザ ウエット ゼラチン イン ア ボウル、 プット ザ ボウル イントゥー ア ラージャー ボウル ウィズ ホット ウォーター ウエン イット メルツ、ミックス イン (テン)。

12.

Add (11) cream to icing bag with a round 1cm nozzle, remove baked (9) tart.

アッド (イレブン) クリーム トゥー アイシング バッグ ウィズ ア ラウンド ワン センチミータ ノズル、リムーブ ベイクド (ナイン) タート。

13.

Arrange strawberries and blueberries then sprinkle with powdered sugar.

アレンジ ストロベリーズ アンド ブルーベリーズ ゼン スプリンクル ウィズ パウダード シュガー。

レシピ印刷用ページはこちら
  • 90minute
  • about 401kcal
    (per serving)
Ingredients

18 cm in diameter
エイティーン センチメーターズ イン ダイアメーター
  • salt-free butter
    130g
    ソル トフリー バター
    ワン ハンドレッド サーティ グラムス
  • Sugar
    40g
    シュガー
    フォーティ グラムス
  • yolk
    1
    ヨーク
    ワン
  • soft flour
    200g
    ソフト フラワー
    トゥー ハンドレッド グラムス
  • gelatin powder
    2tsps
    ジラティン パウダー
    トゥー ティースプーンズ
  • Cream cheese
    200g
    クリーム チーズ
    トゥー ハンドレッド グラムス
  • strawberries
    10
    ストロベリーズ
    テン
  • blueberries
    1/2cups
    ブルーベリーズ
    ワンハーフ カップ
  • Sugar
    as appropriate
    シュガー
    アズ アプロプリエイト
  • A(60g granulated sugar , 50g sour cream, 1Tbsp lemon juice , 2tsps kirsch (cherry brandy))
    エイ (シックスティ グラムス グラニュレイティッド シュガー、フィフティー グラムス サワー クリーム、ワン テーブルスプーン レモン ジュース、トゥー ティースプーンズ カーシュ [チェリー ブランディ])
注目ワード