Japanese-style assorted seafood and rice
ジャパニーズ スタイル アソーテッド シーフード アンド ライス
魚介の和風混ぜご飯

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- Time : 20minute
- Calorie : about 440kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- squid 1
スクイッド ワン - clam 300g
クラム スリー ハンドレッド グラムス - garlic 1
ガーリック ワン - salad oil 2 Tbsps
サラダ オイル トゥー テーブルスプーンズ - rice 4 servings
ライス フォー サービングス - minced parsley a little
ミンスト パセリ ア リトル - A(100ml dipping sauce for noodles [straight type], 1Tbsp sake, a dash of black pepper
エイ (ワン ハンドレッド ミリリットルズ ディッピング ソース フォー ヌードルズ [ストレ-ト タイプ]、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ブラック ペッパー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Scoop out squid's innards. Cut squid body with the skin into 15mm rings and cut off tentacles into bite-sized pieces. Slice garlic thinly.
スクープ アウト スクイッズ インナーズ。カット スクイッド ボディー ウィズ ザ スキン イントゥー フィフティーン ミリメーターズ リングス アンド カット オフ テンタクルズ イントゥー バイト サイズド ピーシズ。スライス ガーリック ティンリー。
Immerse clams in salted water (which is same concentration of sea water) in a pot, and cover with newspaper. Let stand for a half day to allow them to expel sand and dirt. Rinse the shells well.
イマース クラムス イン ソルテッド ウォーター (ウィッチ イズ セイム コンセントレーション オブ シー ウォーター) イン ア ポット、アンド カバー ウィズ ニュースペイパー。レット スタンド フォー ア ハーフ デイ トゥー アラウ ゼム トゥー エクスペル サンド アンド ダート。リンス ザ シェルズ ウェル。
Heat the salad oil in a frying pan and fry garlic slices (1). When there is a garlic aroma, add the squid (1) and clams (2). Heat the squid until the color changes to white and heat the clams until all the shells open.
ヒート ザ サラダ オイル イン ア フライング パン アンド フライ ガーリック スライシズ (ワン)。ウェン ゼア イズ ア ガーリック アロマ、アッド ザ スクイッド (ワン) アンド クラムス (トゥー)。ヒート ザ スクイッド アンティル ザ カラー チェンジズ トゥー ホワイト アンド ヒート ザ クラムス アンティル オール ザ シェルズ オープン。
Add (A), cover with a lid and simmer over.
アッド (エイ)、カバー ウィズ ア リッド アンド シマー オーバー。
Add (4) into the rice, and mix well. Arrange them into individual bowls, sprinkle mince parsley.
アッド (フォー) イントゥー ザ ライス、アンド ミックス ウェル。アレンジ ゼム イントゥー インディビジュアル ボウルズ、スプリンクル ミンス パセリ。