ナスラックKitchen

Seasoned rice with Bamboo shoots and Deep fried tofu
シーズンド ライス ウィズ バンブー シューツ アンド ディープ フライド トーフ
タケノコと油揚げの炊き込みご飯

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    Time : 60minute
    →
    Calorie : about 457kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

rice   3cups
ライス   スリー カップス
boiled bamboo shoot   150g
ボイルド バンブー シュート   ワンハンドレッド フィフティー グラムス
deep-fried tofu   1
ディープ フライド トーフ   ワン
water   600ml
ウォーター   シックス ハンドレッド ミリリットルズ
dashi kombu   5cm cubes
ダシ コンブ   ファイブ センチメーター キューブス
bud   add to taste
バッド   アッド トゥー テースト
A(2Tbsps low salt soy sauce, 1Tbsp sake, a dash of salt)
エイ (トゥー テーブルスプーンズ ロウ ソルト ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Wash rice 30 min prior to cooking and drain with sieve.

ウォッシュ ライス サーティー ミニッツ プライオー トゥー クッキング アンド ドレイン ウィズ シーブ。

2.

Cut the tip of bamboo shoots thinly. Cut the base part of bamboo shoots into rectangles.

カット ザ ティップ オブ バンブー シューツ ティンリー。カット ザ ベイス パート オブ バンブー シューツ イントゥー レクタングルズ。

3.

Immerse deep-fried tofu into hot water, cut in half and cut into thin pieces of about 5mm inch thickness.

イマース ディープ フライド トーフ イントゥー ホット ウォーター、カット イン ハーフ アンド カット イントゥー ティン ピーシズ オブ アバウト ファイブ ミリメーターズ インチ ティックネス。

4.

Place the rice (1), water, dashi konbu, (2), (3), and seasoning (A) into the rice cooker, mix up, then cook.

プレイス ザ ライス (ワン)、ウォーター、ダシ コンブ、(トゥー)、(スリー)、アンド シーズニング (エイ) イントゥー ザ ライス クッカー、ミックス アップ、ゼン クック。

5.

When cooking is finished, arrange rice in individual bowls, garnish with buds.

ウェン クッキング イズ フィニッシュト、アレンジ ライス イン インディビジュアル ボウルズ、ガーニッシュ ウィズ バッズ。