ナスラックKitchen

Grilled Spanish mackerel Saikyo
グリルド スパニッシュ マッケラル サイキョウ
サワラの西京焼き

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 219kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

Spanish mackerel filet   4 pieces
スパニッシュ マッケラル フィレ   フォー ピーシズ
salt   a dash of
ソルト   ア ダッシュ オブ
mirin   add to taste
ミリン   アッド トゥー テイスト
A(300g saikyo miso, 2Tbsps sake, 1Tbsp mirin)
エイ (スリー ハンドレッド グラムス サイキョウ ミソ、トゥー テーブルスプーンズ サケ、ワン テーブルスプーン ミリン)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cut the Spanish mackerel fillet in half. Sprinkle with salt.

カット ザ スパニッシュ マッケラル フィレ イン ハーフ。スプリンクル ウィズ ソルト。

2.

Mix ingredients into a smooth paste and put half of the sauce in a big dish and then add mackerels.

ミックス イングリーディエンツ イントゥー ア スムース ペイスト アンド プット ハーフ オブ ザ ソース イン ア ビッグ ディッシュ アンド ゼン アッド マッケラルズ。

3.

Cover the fish with cooking gauze and put the rest of sauce on the fish. Then refrigerate for 2〜3days.

カバー ザ フィッシュ ウィズ クッキング ガーゼ アンド プット ザ レスト オブ ソース オン ザ フィッシュ。ゼン リフェジェレイト フォー トゥー トゥー スリー デイズ。

4.

Place mackerel on the preheated grill (or toaster oven), cook for 15mins(cover with tinfoil to avoid burning).

プレイス マッケラル オン ザ プリヒーテッド グリル (オア トースター オーブン)、クック フォー フィフティーン ミニッツ (カバー ウィズ ティンフォイル トゥー アボイド バーニング)。

5.

Turn off the heat, cover the fish with mirin to make a nice color. Place the fish in the grill again ,dry with the retained heat.

ターン オフ ザ ヒート、カバー ザ フィッシュ ウィズ ミリン トゥー メイク ア ナイス カラー。プレイス ザ フィッシュ イン ザ グリル アゲン、ドライ ウィズ ザ リテインド ヒート。