ナスラックKitchen

Chicken saute with blueberry sauce
チキン ソテー ウィズ ブルーベリー ソース
チキンソテーのブルーベリーソース

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    Time : 30minute
    →
    Calorie : about 377kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thighs   2
チキン サイズ   トゥー
salt・pepper   a little
ソルト・ペッパー   ア リトル
salad oil   2Tbsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
butter   1Tbsp
バター   ワン テーブルスプーン
A (100g blueberries, 100ml white wine, sugar・white wine vinegar 3Tbsps each, 2Tbsps soysauce, a little salt and pepper)
エイ (ワン ハンドレッド グラムス ブルーベリーズ、 ワン ハンドレッド ミリリットルズ ホワイト ワイン、 シュガー・ホワイト ワイン ビネガー スリー テーブルスプーンズ イーチ、 トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ア リトル ソルト アンド ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cut chicken into a flat piece, then cut it in half, sprinkle with salt and pepper.

カット チキン イントゥー ア フラット ピース、 ゼン カット イット イン ハーフ、 スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。

2.

Heat oil in a skillet , fry both sides of chicken.

ヒート オイル イン ア スキレット、 フライ ボウス サイズ オブ チキン。

3.

Boil (A) in a pot , add butter for more flavor.

ボイル (エイ) イン ア ポット、 アッド バター フォー モア フレイバー。


※Boil with low heat to avoid burning.

 ボイル ウィズ ロウ ヒート トゥー アボイド バーニング。

4.

When serving ,place (2) in a plate with sauce.

ウェン サービング、 プレイス (トゥー) イン ア プレート ウィズ ソース。