ナスラックKitchen

Hashed Meat with Rice
ハーシュド ビーフ ウィズ ライス
ハヤシライス

  • →
    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 653kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

sliced beef   300g
スライスド ビーフ   スリー ハンドレッド グラムス
salt・black pepper   a little
ソルト・ブラック ペッパー   ア リトル
onions   2
オニオンズ   トゥー
mushrooms   8
マッシュルームズ   エイト
salad oil   as appropriate
サラダ オイル   アズ アプロプリエイト
red wine   3Tbsps
レッド ワイン   スリー テーブルスプーンズ
ready made demi-glace sauce   2 cans
レディ メイド デミグラス ソース   トゥー キャンズ
sauce   2Tbsps
ソース   トゥー テーブルスプーンズ
tomato ketchup   2Tbsps
トマト ケチャップ   トゥー テーブルスプーンズ
soy sauce   add to taste
ソイ ソース   アッド トゥー テースト
butter   40g
バター   フォーティ- グラムス

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Sprinkle salt and pepper on both sides of beef. Cut onions in half, and slice into 1cm pieces. Slice mushrooms thinly

スプリンクル ソルト アンド ペッパー オン ボス サイズ オブ ビーフ。 カット オニオンズ イン ハーフ、アンド スライス イントゥー ワン センチメーター ピーシーズ。 スライス マッシュルームズ シンリー。

2.

Put oil in frying pan, over high heat, put in beef and flip to cook on both sides.

プット オイル イン フライング パン、オーバー ハイ ヒート、プット イン ビーフ アンド フリップ トゥー クック オン ボス サイズ。

3.

Add the red wine into (2), make flame, and evaporate alcohol.

アッド ザ レッド ワイン イントゥー (トゥー)、メイク フレイム、アンド エバポレイト アルコホール。

4.

Add demi-glace sauce and water and mix, simmer about 10min.

アッド デミグラス ソ-ス アンド ウォーター アンド ミックス、シマー アバウト テン ミニッツ。

5.

Put butter into another pot over high heat until melted, add onions, and fry until browned. Add mushrooms, sprinkle with salt and pepper.

プット バター イントゥー アナザー ポット オーバー ハイ ヒート アンティル メルテッド、アッド オニオンズ アンド フライ アンティル ブラウンド。 アッド マッシュルームス、スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。

6.

Add (4) into (5) and, mix.

アッド (フォー) イントゥー (ファイブ) アンド、ミックス。

7.

Add tomato ketchup, pork cutlet sauce and soy sauce, adjust the taste with salt and black pepper, and simmer about 5 min. Pour over rice on a plate.

アッド トマト ケチャップ、ポーク カットレット ソース アンド ソイソース、アジャスト ザ テイスト ウィズ ソルト アンド ブラック ペッパー、アンド シマー アバウト ファイブ ミニッツ。 ポアー オーバー ライス オン ア プレイト。