料理で英会話レッスン
英語レシピ
Colorful Press Sushi
カラフル プレス スシ彩り押し寿司
How to make



When the rice is cooked, move rice to wooden sushi bowl moistened with vinegar water. Sprinkle the vinegar dressing all over the rice. Using a flat wooden spoon, mix rice with horizontal cutting strokes while fanning the rice with a hand-fan.
ウェン ザ ライス イズ クックト、ムーブ ライス トゥー ウッデン スシ ボウル モイステンド ウィズ ビネガー ウォーター。スプリンクル ザ ビネガー ドレッシング オール オーバー ザ ライス。ユージング ア フラット ウッデン スプーン、ミックス ライス ウィズ ホライゾンタル カッティング ストロークス ワイル ファニング ザ ライス ウィズ ア ハンド ファン。

Wet the inside of empty egg carton, put 「boiled shrimp and fish meat」,「bream sasatsuke and the scrambled egg (1)」,「kohada and the scrambled egg (1)」 in the spaces in the egg carton. Fill carton with sushi rice, push the rice tightly to prevent losing its shape.
ウェット ジ インサイド オブ エンプティー エッグ カートン、プット 「ボイルド シュリンプ アンド フィッシュ ミート」、「ブリーム ササツケ アンド ザ スクランブルド エッグ (ワン)」、「コハダ アンド ザ スクランブルド エッグ (ワン)」 イン ザ スペーシズ イン ジ エッグ カートン。フィル カートン ウィズ スシ ライス、プッシュ ザ ライス タイトリー トゥー プリベント ルージング イッツ シェイプ。


- 90minute
- about 463kcal
(per serving)
Ingredients
フォー サービングス
-
- rice
- 3 cups
- ライス
- スリー カップス
-
- kombu
- 5 cm
- コンブ
- ファイブ センチメーターズ
-
- mixed vinegar(70ml vinegar, 2 Tbsps sugar, 1Tbsp salt
- ミックスト ビネガー (セブンティー ミリリットルズ ビネガー、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ワン テーブルスプーン ソルト)
-
- eggs
- 2
- エッグス
- トゥー
-
- vinegar kohada
- 4
- ビネガー コハダ
- フォー
-
- boiled shrimp
- 4
- ボイルド シュリンプ
- フォー
-
- fish meat
- 3
- フィッシュ ミート
- スリー
-
- bream sasatsuke
- 4
- ブリーム ササツケ
- フォー
-
- B(1 Tbsp sake, 1 Tbsp sugar, a dash of salt)
- ビー (ワン テーブルスプーン サケ、ワン テーブルスプーン シュガー、ア ダッシュ オブ ソルト)
-
- sushi rice
- 2 cups
- スシ ライス
- トゥー カップス
-
- green shiso leaf, grated ginger, spring onion, murame, cucumber
- グリーン シソ リーフ、グレイテッド ジンジャー、スプリング オニオン、ムラメ、キューカンバー
-
- empty egg carton
- エンプティー エッグ カートン